Solel & Bygg i Sthlm AB logo

Solel & Bygg i Sthlm AB

Södertälje

Presentation

SEBS AB startades 2018 med vision att vara din helhetsleverantör inom solenergi, el samt byggentreprenad. Vi är ett team av erfarna, professionella hantverkare och installatörer. Vi finns för att förverkliga dina drömmar. Vi frågar, vi lyssnar vi möjliggör dina önskemål. Ta kontakt med oss idag för ett kostnadsfritt offertbesök eller konsultation.
 
Vi lovar hög standard och garanti – SEBS AB har en lång erfarenhet i branschen.

Våra kunder är företag, privatpersoner och föreningar.
Vi tar gärna hand om totalentreprenaden av ert projekt!
Ett byggföretag med fokus på kundens bästa, för oss är det ytters viktigt med relationer och kunden står alltid i fokus. 

Bra pris och hög kvalitet är något vi alltid strävar efter för att du som kund ska känna dig trygg och ha råd med dina projekt. Vi planerar alltid inköp av material och resor, m.m. till det yttersta för att kunna hålla ett bra pris till dig. Men vi gör inte avkall på kvaliteten.

Vi arbetar inom hela stor Stockholm, alla dagar i veckan och täcker även dina behov med jourtjänster. 

Vi hjälper er med alla typer av totalrenoveringar av lägenheter, villor och kontor. Vi håller oss ständigt uppdaterade om de nya material, färger och teknik som krävas för att erhålla en god kvalité. 

Vi har ansvarsförsäkring, F-skattsedel och behörigheter för våtrum och el. 

Naturligtvis lämnar vi garanti på alla våra arbeten när du väljer att anlita oss. 

5  (1 omdömen)
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Solel & Bygg i Sthlm AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    559178-4771
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

5
av 1

omdömen

  • Byte av förrådsdörr i Skogås, inom vecka 35
    Milad på Solel & Bygg i Sthlm AB gjorde ett perfekt jobb! Han vägledde oss till bra val utifrån vårt behov, lyssnade på våra önskemål, kommunicerade tydligt under hela processen och levererade helt i enlighet med vad vi hade avtalat, i både kvalitet och tid - allt detta med minimal framförhållning från vår sida och med ytterst vänligt bemötande från hans sida. Jag vill varmt rekommendera Solel & Bygg i Sthlm AB till alla i behov av professionella hantverkartjänster.
    Karin Swanberg

Tidigare jobb

Kök

Köksrenovering, kakel

Dörr

Badrum

Trappa

Platsbyggd trappa