Sant Maria Bygg AB logo

Sant Maria Bygg AB

Tullinge

Presentation

Mitt namn är Nasser och är ägare för Sant Maria Bygg AB

Med flera års erfarenhet bakom oss strävar vi alltid efter att kunden ska bli 100% nöjd. Vi erbjuder bland annat hjälp med dem flesta bygg tjänster. Med vår kompetens och erfarenhet ser vi till att varenda jobb vi utför blir utav bästa kvalité samt prisklass.

För att underlätta så föredrar vi alltid att man ses på ett möte så vi lättare kan ge er det ni vill ha, Om vi får se jobbet så underlättar det att vi kan ge er det priset som ni söker efter! Samt så för ni ett ansikte på oss så ni vet vilka vi är.

Ni är varmt välkomna att höra av er till oss om ni har några frågor eller funderingar. Vi är beredda att ta fram en lösning som just passar dina behov och förutsättningar.

Vi nås på 0722915611 eller santmaria198@gmail.com
5  (8 omdömen)
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Sant Maria Bygg AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  559197-7227
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

5
av 8

omdömen

 • Mycket snabbt och gott bemötande. Lågt pris. proffsiga hantverkare. Skulle anlita dem igen utan att tveka.
  Stefan
 • Det var väldigt lätt att ha att göra med Botros. De var även hjälpsamma utöver förväntan med transport och avlägsnande av material. Skulle anlita dem igen.
  Svante Jerling
  Svar
  Tack så mycket, kära. Det jag alltid försöker göra är att vara vän med mina kunder, inte bara arbeta. Genom att göra dem nöjda med sin service. Botros, Sant Maria Bygg☺️☺️☺️☺️☺️
 • Emma Hansson