Sant Maria Bygg AB logo

Sant Maria Bygg AB

Tullinge

Presentation

Mitt namn är Nasser och är ägare för Sant Maria Bygg AB

Med flera års erfarenhet bakom oss strävar vi alltid efter att kunden ska bli 100% nöjd. Vi erbjuder bland annat hjälp med dem flesta bygg tjänster. Med vår kompetens och erfarenhet ser vi till att varenda jobb vi utför blir utav bästa kvalité samt prisklass.

För att underlätta så föredrar vi alltid att man ses på ett möte så vi lättare kan ge er det ni vill ha, Om vi får se jobbet så underlättar det att vi kan ge er det priset som ni söker efter! Samt så för ni ett ansikte på oss så ni vet vilka vi är.

Ni är varmt välkomna att höra av er till oss om ni har några frågor eller funderingar. Vi är beredda att ta fram en lösning som just passar dina behov och förutsättningar.

Vi nås på 0722915611 eller santmaria198@gmail.com
5  (8 omdömen)
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Sant Maria Bygg AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  559197-7227
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

5
av 8

omdömen

 • Linnea Hjelm
 • 1.gör jobbet väldigt snabbt och bra 2.super bra priser 3.man blir väldigt bra bemöt rekomendera detta företag ,behöver jag hjälp igen ringer jag utan tvekan samma företag
  Juan vergara
 • De la ett parkettgolv och satte lister och trösklar. Kom tillbaka och fixade påpekade brister på ett tillmötesgående sätt.
  Johannes jarlebring
 • Bästa sevicen, punktliga ärliga och framförallt otroligt noggranna! Rekommenderar dem varmt!
  Yalda Ärlebrant
 • Botros och medhjälpare gjorde ett bra jobb med målning av väggar och tak, golvläggning och montering av sockel i min lägenhet. De var även punktliga, trevliga och väldigt serviceinriktade mot mig som kund. Skulle varmt rekommendera Sant Maria Bygg till vänner och bekanta.
  Jacob