Rörservice & Montering Stockholm AB logo

Rörservice & Montering Stockholm AB

Farsta

Presentation

VI är ett VVS-företag som har mångårig branscherfarenhet. I dagsläget samarbetar vi med flera fastighetsägare och privatpersoner. Vi strävar alltid efter att utföra jobbet på bästa möjliga sätt och följer branschregler till punkt och pricka. Vi är alltid tillgängliga på telefon gentemot våra stamkunder som kan behöva hjälp på en obekväm arbetstid. Inget jobb är för stort eller för litet för oss. Vi skräddarsyr även arbetet beroende på om det är kranbyte alternativt komplett stambyte. Tveka inte att höra av er på telefon.

Mvh
Vi på Rörservice & Montering Stockholm
4.7  (17 omdömen)
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Rörservice & Montering Stockholm AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  559219-7395
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.7
av 17

omdömen

 • VVS & Rör hjälp i Nyköping
  Johnny Rydow
 • VVS & Rör hjälp i Nacka
  Vi kan varmt rekommendera Rörservice&Montering på alla punkter, supertrevligt bemötande, proffesionellt och seriöst på alla vis, genomgående kvalitet på allting från överenskommelser till slutarbete, vi är supernöjda och kommer absolut höra av oss om fler uppdrag till Rörservice & Montering. Hans och Eva
  Eva Ölund
 • Rörmokare till utkastare i Stockholm
  Susanne Klagsbrunn
 • Byte av läckande köksblandare med diskmaskinsanslutning i Haninge
  Han var trevlig, problemlösande och snabb, plus prisvärd. Honom kommer vi anlita igen, helt säkert!
  Camilla Lindén
 • Spolning av rör i Haninge
  Kan verkligen rekommenderas. Kom till avtalad tid, fixade problemet, lämnade rent och snyggt. Mycket trevlig. Alla tummar upp!!
  Robert Almqvist