Riedels Redovisning logo

Riedels Redovisning

ödeshög

Presentation

Hej och välkommen till Riedels!

Vi är specialister inom Redovisning och erbjuder kvalificerad service med personligt engagemang. Vi utför allt ifrån löpande bokföring och löner till bokslut och deklaration samt kvalificerade ekonom och controller uppgifter. Bred erfarenhet med specialistkompetens inom fastighetsbranschen.

När du behöver pålitlig, erfaren och kvalificerad hjälp med ditt företags ekonomi, oavsett om det är traditionell löpande ekonomihantering, bokföringsarbete eller årsredovisning i Motala, övriga Östergötland och i Stockholm är Riedels Redovisning ditt givna val. Vi hjälper dig även att utveckla ditt företag genom att skapa effektiva administrativa rutiner, lönsamhetsprognoser, utveckla affärsidéer och starta upp nya verksamheter. Med kunskap, bredd och kompetens står vi alltid till din ekonomiska tjänst!

Arbetet görs på distans eller hos kund beroende på överenskommelse. Vi har möjlighet att hjälpa er på plats i såväl Motala med omnejd som Stockholm, men även rikstäckande på distans. Givetvis har vi ansvarsförsäkring! Välkomna att höra av er redan idag.
5  (1 omdömen)
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Riedels Redovisning. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    660525-****
För enskilda firmor saknas publik ekonomisk information.

Omdömen

5
av 1

omdömen

Kontakta