Qleano logo

Qleano

Qleano hjälper dig till en smidigare, snabbare och enklare flytt

Presentation

Sedan 2011 har vi hjälpt tiotusentals kunder i hela Sverige med flyttstädning men också med flytthjälp.

Enkelt och tydligt - alltid fast pris
Vi strävar efter att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund. Varje månad hjälper vi hundratals om inte tusentals kunder med flyttstädning och flytthjälp. Vårt mål är att göra din flytt så smidig och enkel som möjligt, vilket vi vill ska kännas i all kontakt med oss. Vi ser till så att du får en snabb offert på ditt uppdrag via mail och SMS. Priset du får är alltid ett fast pris, så att du får total kostnadskontroll på uppdraget.

Kundtjänst som hjälper dig
Vi har en kundtjänst som är lättillgänglig och öppet under kontorstid. Hit kan du vända dig med frågor eller funderingar kring flyttstädning i allmänhet och ditt uppdrag i synnerhet. Vi nås på vår mailadress, support@qleano.se eller 010-330 99 55. Hör gärna av dig för personlig service!

Garanti på utförda uppdrag
Vi lämnar alltid garanti på utförda uppdrag. Det innebär att vi har en besiktningsgaranti som löper i 14 dagar, för att täcka den besiktning som utförs av nästkommande boende eller av din hyresvärd.

En av Sveriges största aktörer på flyttstädning
Med våra över 10 000 uppdrag per år är vi, om inte den största, en av Sveriges största aktörer gällande flyttstädning. När du anlitar oss får du en trygg aktör med stor erfarenhet av att underlätta för privatpersoner och företag i flytten.
4.2  (343 omdömen)
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Qleano. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  556858-5318
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.2
av 343

omdömen

 • Flyttstädning av villa på 171 kvm i Trollhättan, 30/4
  Lotta Anner
  Svar
  Hej Lotta, tack för ditt omdöme! Roligt att se att du är nöjd med städningen! Önskar dig en fin dag! Vänligen, Natalia
 • Flyttstädning av villa på totalt 135 kvm i Norrköping, 17/5
  God ambition kanske med städarna verkar inte ha någon som helst kunskap i städning. Dålig fönsterputsning, undermålig behandling av golven med kvarstående vatten samlingar flera timmar efter städarna lämnat bostaden. Många ytor var dessutom "kladdiga" av rengöringsmedel.
  Per Sävhult
  Svar
  Hej Per, Tack för ditt omdöme! det var väldigt tråkigt att det var så många missar vid städningen hos dig. Det är naturligtvis aldrig okey och det är också därför vi har vår garanti så att du kan känna dig trygg med att vi löser det som behövs om det missats något. Jag har inte hört något från dig efter åtgärdsstädningen så jag förutsätter då att allt gått bra! Ha en fin dag! Vänligen, Natalia
 • Flyttstädning av lägenhet på 75 kvm i Solna, 11/5
  Företag som anlitar underleverantörer. Flyttstäd där det inte var rent på golv, WC och i lådor trots att städare var på plats 12 timmar..
  Josefina
  Svar
  Hej Josefina, Jättetråkigt att höra att det inte blev helt bra trots så lång tid på städningen. Jag ser i ditt ärende att vi var tillbaka där samma dag för att åtgärda, men det var såklart beklagligt att de nya ägarna skulle se det just då. Vi inväntar fortfarande svar från dig/nya ägarna på om allt nu är godkänt efter omstädningen - hör gärna av dig när du vet. Önskar dig en fin dag! Vänligen, Natalia
 • Flyttstädning av lägenhet 65 kvm i Knivsta 30/4
  Proffsiga, billiga, trevliga!
  Rasmus Simons
  Svar
  Hej Rasmus, Tack för ditt omdöme! Tusen tack, så roligt att höra att du är nöjd med både städ, pris och service :) Ha en riktigt fin dag! Vänligen, Natalia
 • Flyttstädning av lägenhet på 75 kvm i Lund, 28/5
  topp
  Mats
  Svar
  Hej Mats, Tack snälla för dina 5 stjärnor! Härligt att höra att du är nöjd :D Ha en fin dag! Vänligen, Natalia