Qleano logo

Qleano

Qleano hjälper dig till en smidigare, snabbare och enklare flytt

Presentation

Sedan 2011 har vi hjälpt tiotusentals kunder i hela Sverige med flyttstädning men också med flytthjälp.

Enkelt och tydligt - alltid fast pris
Vi strävar efter att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund. Varje månad hjälper vi hundratals om inte tusentals kunder med flyttstädning och flytthjälp. Vårt mål är att göra din flytt så smidig och enkel som möjligt, vilket vi vill ska kännas i all kontakt med oss. Vi ser till så att du får en snabb offert på ditt uppdrag via mail och SMS. Priset du får är alltid ett fast pris, så att du får total kostnadskontroll på uppdraget.

Kundtjänst som hjälper dig
Vi har en kundtjänst som är lättillgänglig och öppet under kontorstid. Hit kan du vända dig med frågor eller funderingar kring flyttstädning i allmänhet och ditt uppdrag i synnerhet. Vi nås på vår mailadress, support@qleano.se eller 010-330 99 55. Hör gärna av dig för personlig service!

Garanti på utförda uppdrag
Vi lämnar alltid garanti på utförda uppdrag. Det innebär att vi har en besiktningsgaranti som löper i 14 dagar, för att täcka den besiktning som utförs av nästkommande boende eller av din hyresvärd.

En av Sveriges största aktörer på flyttstädning
Med våra över 10 000 uppdrag per år är vi, om inte den största, en av Sveriges största aktörer gällande flyttstädning. När du anlitar oss får du en trygg aktör med stor erfarenhet av att underlätta för privatpersoner och företag i flytten.
4.2  (325 omdömen)
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Qleano. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  556858-5318
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.2
av 325

omdömen

 • Flyttstädning av lägenhet på 64 kvm i Solna, 8/6
  Bra städat!🤗
  Charlotte
 • Flyttstädning av lägenhet på 76 kvm i Trollhättan, 5/6
  Väl genomfört och noggrannt
  Daniel Sandström
 • Flyttstädning av lägenhet på 57 kvm i Mölndal, 9/6
  Hade ett avtalat pris på 1600kr men det höjdes med 440kr för att ugnen var smutsig.
  Sven
 • Flyttstädning av 120 kvm i Ale
  Väldigt proffsiga och noggrann personal.
  Mariette Nökleby
  Svar
  Hej Mariette, Tack snälla för ditt omdöme! Underbart att läsa att du är nöjd med städningen! Ha en riktigt härlig sommar! Vänligen, Natalia
 • Flyttstädning av lägenhet på 112 kvm i Uppsala, 28/5
  Fönstren var slarvigt rengjorda/torkade. Lådor och kärl vid kökssopor var bortglömd, likaledes golvet under alla köksskåp. Bemötande på kundservice obegriplig- kallar kunden för lilla gumman och kastar luren i örat. Sedermera har bara vd:n beklagat den dåliga städningen och bemötandet. Det har tagit mig tid att reda i detta- mitt i en flytt. Nej till Qleano! Ångrar att jag valde detta företag som inte ha kvalitetskontroll av underleverantörer.
  K Söderlind
  Svar
  Hej, Tack så mycket för ditt omdöme! Det är jättetråkigt att läsa om din erfarenhet av oss, då den är långt ifrån hur vi vill att du som kund ska uppleva oss. Jag ber om ursäkt för om du känner dig dåligt bemött och förstår att det ibland kan låta hårt när det är mycket fakta som behöver förklaras, men försäkrar dig om att det inte är vår mening. Det är verkligen beklagligt att det blev flertalet missar i städningen hos dig - det kan bero på många olika saker men för detta har vi en garanti som innebär att vi åtgärdar de brister som ni har anmärkningar på. Jag kan se i ditt ärende att vi fått komma tillbaka tillslut, och har åtgärdat det som anmärktes på, och därefter fått OK från dig att det är godkänt. Vi har noga kontroller av alla våra samarbeten just för att se till att kvalitetsnivån upprätthålls, då de städar under vår flagg. Vår kollega Emily har hand om detta och följer kontinuerligt upp det, vilket hon även kommer göra i detta fall. De städteam som inte håller uppe nivån får heller inte längre städa för oss, så vi är tacksamma för all feedback vi kan få så att vi kan förbättra oss både internt och med våra samarbeten. Ber återigen om ursäkt för för missarna i din städning, men hoppas att det nu känns bra och att du kan komma vidare och trivas bra i din nya bostad! Önskar dig en trevlig sommar! Vänligen, Natalia