Qleano logo

Qleano

Qleano hjälper dig till en smidigare, snabbare och enklare flytt

Presentation

Sedan 2011 har vi hjälpt tiotusentals kunder i hela Sverige med flyttstädning men också med flytthjälp.

Enkelt och tydligt - alltid fast pris
Vi strävar efter att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund. Varje månad hjälper vi hundratals om inte tusentals kunder med flyttstädning och flytthjälp. Vårt mål är att göra din flytt så smidig och enkel som möjligt, vilket vi vill ska kännas i all kontakt med oss. Vi ser till så att du får en snabb offert på ditt uppdrag via mail och SMS. Priset du får är alltid ett fast pris, så att du får total kostnadskontroll på uppdraget.

Kundtjänst som hjälper dig
Vi har en kundtjänst som är lättillgänglig och öppet under kontorstid. Hit kan du vända dig med frågor eller funderingar kring flyttstädning i allmänhet och ditt uppdrag i synnerhet. Vi nås på vår mailadress, support@qleano.se eller 010-330 99 55. Hör gärna av dig för personlig service!

Garanti på utförda uppdrag
Vi lämnar alltid garanti på utförda uppdrag. Det innebär att vi har en besiktningsgaranti som löper i 14 dagar, för att täcka den besiktning som utförs av nästkommande boende eller av din hyresvärd.

En av Sveriges största aktörer på flyttstädning
Med våra över 10 000 uppdrag per år är vi, om inte den största, en av Sveriges största aktörer gällande flyttstädning. När du anlitar oss får du en trygg aktör med stor erfarenhet av att underlätta för privatpersoner och företag i flytten.
4.1  (279 omdömen)
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Qleano. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  556858-5318
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.1
av 279

omdömen

 • Flyttstädning av lägenhet på 56 kvm i Kristianstad
  Mötte upp två mycket artiga herrar enl ök. Visade dem vad som skulle göra och blev fantastisk nöjd med resultatet! Tilläggas bör att deras snabba respons och fördelaktiga prissättning var också en avgörande faktor. Jag rekommenderar dem starkt med glädje till alla som behöver hjälp med flyttstädning, utan tvekan!
  Henrik Bergenvik
 • Flyttstädning av 59 kvm i Helsingborg, 10/2
  Jättebra bemötande. Jag gjorde bort mig rejält och missade dag/datum men tålmodiga städare väntade på mig. Väldigt trevliga och troligtvis var städningen till belåtenhet för alla-har inte hört något negativt. Priset dessutom outstanding! Dennis.
  Dennis
 • Flyttstädning av 66 kvm i Varberg, 18/2 2021
  Trevligt bemötande och de kom på utsatt tid o priset var också mycket bra. Städningen var vi dessutom nöjda med! Så kan rekommendera Qelano
  Helen Persson
  Svar
  Hej Helen, Stort tack för ditt fina omdöme, och för att du tagit dig tiden att lämna det här till oss! Vi är så glada att höra att du är nöjd med städningen! Önskar dig en riktigt fin kväll, och välkommen åter! Vänligen, Natalia på Qleano
 • Flyttstädning av lägenhet på 60 kvm i Malmö, 22/2
  Enes Sen
  Svar
  Hej Enes, Tack för att du tagit dig tid att lämna ditt omdöme här till oss! Så härligt att se att du är nöjd med vår service! Hade vi kunnat göra något ännu bättre för att förtjäna din sista stjärna, tar vi tacksamt emot dina synpunkter! Önskar dig en fin dag och varmt välkommen åter! Vänligen, Natalia på Qleano
 • Flytthjälp från Älvsjö till Bagarmossen, 2/2
  Det är riktigt proffsigt gjort, det finns inte en enda rand på fönstren. Det är så rent och snyggt överallt
  Ann-Charlotte Berith Liikamaa
  Svar
  Hej Ann-Charlotte, Tusen tack för dina ord, och för att du tagit dig tiden att lämna ditt omdöme till oss här! det glädjer oss att höra att du är så nöjd! Önskar dig en fin dag, och välkommen åter! Vänligen, Natalia på Qleano