Qleano logo

Qleano

Qleano hjälper dig till en smidigare, snabbare och enklare flytt

Presentation

Sedan 2011 har vi hjälpt tiotusentals kunder i hela Sverige med flyttstädning men också med flytthjälp.

Enkelt och tydligt - alltid fast pris
Vi strävar efter att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund. Varje månad hjälper vi hundratals om inte tusentals kunder med flyttstädning och flytthjälp. Vårt mål är att göra din flytt så smidig och enkel som möjligt, vilket vi vill ska kännas i all kontakt med oss. Vi ser till så att du får en snabb offert på ditt uppdrag via mail och SMS. Priset du får är alltid ett fast pris, så att du får total kostnadskontroll på uppdraget.

Kundtjänst som hjälper dig
Vi har en kundtjänst som är lättillgänglig och öppet under kontorstid. Hit kan du vända dig med frågor eller funderingar kring flyttstädning i allmänhet och ditt uppdrag i synnerhet. Vi nås på vår mailadress, support@qleano.se eller 010-330 99 55. Hör gärna av dig för personlig service!

Garanti på utförda uppdrag
Vi lämnar alltid garanti på utförda uppdrag. Det innebär att vi har en besiktningsgaranti som löper i 14 dagar, för att täcka den besiktning som utförs av nästkommande boende eller av din hyresvärd.

En av Sveriges största aktörer på flyttstädning
Med våra över 10 000 uppdrag per år är vi, om inte den största, en av Sveriges största aktörer gällande flyttstädning. När du anlitar oss får du en trygg aktör med stor erfarenhet av att underlätta för privatpersoner och företag i flytten.
4.2  (308 omdömen)
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Qleano. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  556858-5318
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.2
av 308

omdömen

 • Flyttstädning av lägenhet på 75 kvm i Solna, 11/5
  Företag som anlitar underleverantörer. Flyttstäd där det inte var rent på golv, WC och i lådor trots att städare var på plats 12 timmar..
  Josefina
 • Flyttstädning av lägenhet 65 kvm i Knivsta 30/4
  Proffsiga, billiga, trevliga!
  Rasmus Simons
  Svar
  Hej Rasmus, Tack för ditt omdöme! Tusen tack, så roligt att höra att du är nöjd med både städ, pris och service :) Ha en riktigt fin dag! Vänligen, Natalia
 • Flyttstädning av lägenhet på 75 kvm i Lund, 28/5
  topp
  Mats
  Svar
  Hej Mats, Tack snälla för dina 5 stjärnor! Härligt att höra att du är nöjd :D Ha en fin dag! Vänligen, Natalia
 • Flyttstädning av lägenhet på 55 kvm i Stockholm, 30/4
  Anna Myrsten
  Svar
  Hej Anna, Tack för dina 5 stjärnor ! Vi är glada att se att du är så nöjd med vår tjänst, tack för att du lämnade ditt omdöme till oss :) Ha en fin dag! Vänligen, Natalia
 • Flyttstädning av lägenhet på 66 kvm i Örebro, 23/4
  mats dalsbro
  Svar
  Hej Mats, Tusen tack för att du tagit dig tiden att lämna ditt omdöme till oss! 5 stjärnor är vi så glada över att se - tack så mycket! ha en fin dag och lycka till i ditt nya hem! Vänligen, Natalia