Qleano logo

Qleano

Qleano hjälper dig till en smidigare, snabbare och enklare flytt

Presentation

Sedan 2011 har vi hjälpt tiotusentals kunder i hela Sverige med flyttstädning men också med flytthjälp.

Enkelt och tydligt - alltid fast pris
Vi strävar efter att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund. Varje månad hjälper vi hundratals om inte tusentals kunder med flyttstädning och flytthjälp. Vårt mål är att göra din flytt så smidig och enkel som möjligt, vilket vi vill ska kännas i all kontakt med oss. Vi ser till så att du får en snabb offert på ditt uppdrag via mail och SMS. Priset du får är alltid ett fast pris, så att du får total kostnadskontroll på uppdraget.

Kundtjänst som hjälper dig
Vi har en kundtjänst som är lättillgänglig och öppet under kontorstid. Hit kan du vända dig med frågor eller funderingar kring flyttstädning i allmänhet och ditt uppdrag i synnerhet. Vi nås på vår mailadress, support@qleano.se eller 010-330 99 55. Hör gärna av dig för personlig service!

Garanti på utförda uppdrag
Vi lämnar alltid garanti på utförda uppdrag. Det innebär att vi har en besiktningsgaranti som löper i 14 dagar, för att täcka den besiktning som utförs av nästkommande boende eller av din hyresvärd.

En av Sveriges största aktörer på flyttstädning
Med våra över 10 000 uppdrag per år är vi, om inte den största, en av Sveriges största aktörer gällande flyttstädning. När du anlitar oss får du en trygg aktör med stor erfarenhet av att underlätta för privatpersoner och företag i flytten.
4.1  (251 omdömen)
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Qleano. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  556858-5318
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.1
av 251

omdömen

 • Flyttstädning av på 161 kvm i Karlskoga, 18/11
  Punktliga och effektiva!
  Jonas Johansson
  Svar
  Hej Jonas, Tusen tack för ditt omdöme, så fint att läsa att du är nöjd! :) Ha en riktigt fin helg, och varmt välkommen tillbaka om du flyttar igen en dag :) Vänligen, Natalia på Qleano
 • Flyttstädning av radhus på 45 kvm i Landskrona, 17/11
  Hej, det var tre killar som genomförde min flyttstädning och de var jättenoga och ambitiösa . De höll på i 5 timmar. De var vänliga och jag blev nöjd och tackade och berömde dem. Bra jobbat! TACK! Mvh William
  William Renco
  Svar
  Hej William, Tack snälla för dina ord, så härligt att läsa att du blev så nöjd! Jag ska se till att dina ord når killarna på städbolaget :) Varmt välkommen igen om du behöver vår hjälp i framtiden. Ha en riktigt fin dag! Vänligen, Natalia på Qleano.
 • Flyttstädning av ett hus på 67 kvm i Vaxholm, 13/11
  Anna-Carin Olsson
  Svar
  Hej Anna-Carin, Tack snälla för ditt omdöme, och för att du tog dig tiden att lämna det till oss - det är ovärderligt! Vi är så glada att se att du är nöjd med städningen vi utförde hos dig. Stort lycka till i ditt nya boende, och varmt välkommen åter om du behöver vår hjälp igen! Önskar dig en fin onsdag! Vänligen, Natalia på Qleano
 • Flyttstädning av lägenhet på 52 kvm i Göteborg, 5/11
  Catarina
  Svar
  Hej Catarina, Tack för att du tagit dig tiden att lämna ditt omdöme till oss, det är vi så tacksamma för! Jag är ledsen att se att det inte blev full pott från dig - jag kan inte se att du kontaktat oss gällande om något inte varit bra med städningen dock. Vår garanti är på 14 dagar, så än har du tid att reklamera om du vill. Hör jättegärna av dig så att vi kan hjälpa dig med ditt ärende! Önskar dig en fin dag! Vänligen, Natalia på Qleano
 • Flyttstädning av 69 kvm i Tibro
  Bra garantitider.
  Annica Ödberg