Pettersson Service logo

Pettersson Service

Högsjö

Presentation

Hej!

Vi är Pettersson Service! Specialister inom städ och fönsterputs! Vi utför flyttstädningar och hemstädningar, vi har lång erfarenhet av städning och stor respekt för era önskemål samt ert hem. Vi städar allt i hemmet och lämnar ingen vrå smutsig, Vi har många kunder som är privatpersoner men arbetar även med företag och företagslokaler. Vi har alltid nöjd kund garanti och väldigt goda referenser.

Givetvis har vi alla nödvändiga redskap och medel som behövs så ni behöver aldrig tänka på något annat än det roliga medan vi städar!

Tveka inte på att höra av er för mer information!

Mvh
Vi på Pettersson Service
4.6  (35 omdömen)
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Pettersson Service. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  690606-****
För enskilda firmor saknas publik ekonomisk information.

Omdömen

4.6
av 35

omdömen

 • Flyttstädning av ett radhus på 99 kvm i Örebro, 2/10
  Bra kvalité, bra bemötande. 5/5 stjärnor Rekomenderar detta företag till andra
  Kalle
  Svar
  Stort tack Kalle !! Välkommen igen om du önskar hjälp i framtiden
 • Flyttstädning av en lägenhet på 95 kvm i Katrineholm, mitten out 2017
  Bra bemötande!
  Irene Melander
  Svar
  Stort tack Irene !! Välkommen åter om du önskar mera hjälp. Mvh Robert på Petterssons Service
 • Flyttstädning av en villa på 80 kvm i Norrköping, 6 Juli 2017
  Jag var missnöjd med några saker i städningen. Främst att ugnen hade kvar ugnsrengöringsmedel samt en plastbit i ugnen. När jag påpekade detta fick jag mängder med bortförklaringar som var helt orelevanta i förhållande till det skick ugnen var i. Dessutom fick jag via sms reda på från han som städat att de alltid tar kort hos kunden när de är där första gången, för att kunna visa upp om det blir klagomål. Det här företaget har varit hos mig två gånger, o det var väldigt stökigt första gången, men det ger dem ingen anledning till att lämna en ugn outtorkad. Än mindre har de rätt att meddela via sms att de har bilder när hemmet var som mest ostädat. Väldigt kränkande o väldigt obehagligt! Jag kommer att själv utföra förbättringar av städningen då jag inte längre känner mig bekväm med att ha städaren i mitt hem. Jag vet oxå att jag inte får reducering på priset. Jag kommer fotografera allting, om detta omdöme på något sätt ifrågasätts (för det har jag blivit, o kränkt).
  Kajsa Abrahamsson
  Svar
  en flyttstädning ska huset vara tomt vilket det inte var.möbler.kattlådor.kom även inte åt fönster på utsidan för saker var i vägen mm.De fick även klättra över väggar till en hundgård för att de skulle komma åt fönster på utsidan för ägaren slarvat bort nyckel dit !!! förta gången vi var där var det mer en sanering en ett städ .sanering utför vi inte i normala fall.va tar bilder på grund av att vi inte ska bli anklagade för trasiga saker vi inte har haft sönder.en del lägenheter spräckta fönster mm när vi kommer till platsen.detta ersätts inte av oss då.vilket de försökt med.
 • Flyttstädning
  2017-04-14 Flyttstädning
  Snabbt svar och fick snabb städhjälp.
  Yvonne Johansson
  Svar
  Stort tack skälv för ett mycket trevligt Bemötande !!!
 • Anlitades för flyttstädning
  Mycket nöjda. Trevligt bemötande och välstädat. Rekommenderas.
  Jenny Byström
  Svar
  Byström var mycket trevliga. Allt gick bra. Stort tack Byström !! Välkommen åter till Petterssons Service

Kontakta