Pettersson Service logo

Pettersson Service

Högsjö

Presentation

Hej!

Vi är Pettersson Service! Specialister inom städ och fönsterputs! Vi utför flyttstädningar och hemstädningar, vi har lång erfarenhet av städning och stor respekt för era önskemål samt ert hem. Vi städar allt i hemmet och lämnar ingen vrå smutsig, Vi har många kunder som är privatpersoner men arbetar även med företag och företagslokaler. Vi har alltid nöjd kund garanti och väldigt goda referenser.

Givetvis har vi alla nödvändiga redskap och medel som behövs så ni behöver aldrig tänka på något annat än det roliga medan vi städar!

Tveka inte på att höra av er för mer information!

Mvh
Vi på Pettersson Service
4.6  (38 omdömen)
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Pettersson Service. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  690606-****
För enskilda firmor saknas publik ekonomisk information.

Omdömen

4.6
av 38

omdömen

 • Flyttstädning av lägenhet på 63 kvm i Hallsberg, 10/3
  Otroligt bra utfört jobb, punktliga, glada & serviceinriktade! För ett bra pris. Rekommenderar dem starkt! Super nöjd
  Therese Ellilä
 • Flyttstädning av på 108 kvm i Askersund, 30/11
  Väldigt proffsigt!
  Bardhyl Demiri
 • Flyttstädning av på 68 kvm i Norrköping, 29/9
  Isabella Andersson
 • Flyttstädning av 103 kvm i Katrineholm, 31/8
  "Mycket noggrann utfört arbete, trevlig kunnig personal. Kan mycket väl rekommenderas. 👍🌺
  Elisabeth Rigo
 • Flyttstädning av på 88 kvm i Nyköping, 26/8
  Enligt städbeskrivning skulle väggar torkas om det var enkel smuts, i hallen på väggen var det mycket smuts som jag själv fick torka och i sovrummet var det rinnfläckar som jag också torkade bort! Jag framförde detta men dem sa att dem bara tog väggar i badrum, men enligt städbeskrivningen skulle smuts som gick att torka bort göras! Då tyckte jag att dem får skriva om det som dem utlovar! Men fick inga ytterligare svar på det jag skrev!!! Dåligt!!!
  Helen Ulfsdotter
  Svar
  Vi har tidigare torkat på väggar då tapeter blivit förstörda. Även målade väggar blir flummiga. Därför sa de nog så. Har du sagt att du står för det om väggar blir förstörda.så har de givetvis arbetat på väggarna. Men till mig som äger företaget meddelade ingenting av detta av Helen

Kontakta