PD ekonomi AB logo

PD ekonomi AB

Stockholm

Presentation

Det som kanske tar er flera dagar att göra, kan vi ordna på några timmar!

PD Ekonomitjänster är en medelstor och personlig redovisnigsbyrå med stor erfarenhet inom ekonomihantering. Vi har arbetat med ekonomi i flertalet år och har assisterat klienter inom de flesta branscher.

Vi erbjuder våra kunder kvalificerad hantering och avlastning gällande den löpande bokföringen fram till ett bokslut samt deklaration. Vi anpassar oss efter era önskemål och skräddarsyr våra tjänster så att dessa passar ert företag. Dessutom hjälper vi till med skatteplanering, skattekontroll, budget och kassaflödesanalyser. Vi sköter er kontakt med relevanta myndigheter.

Med vår kvalificerade erfarenhet, så stöttar vi marknaden och försöker i alla lägen utgå från det våra klienter anser är det viktigaste: enkelhet, tillgänglighet och effektivitet. Genom innovativa ekonomitjänster där fokus ligger på att skapa beslutsunderlag och ge professionell rådgivning gör vi klienterna framgångsrika.

Exempel på tjänster:
Löpande redovisning - bokföring av verifikationer/kontering i verksamheten.

Fakturering - för att slippa att fakturera kund ersätter vi er interna faktureringsprocess med effektiva verktyg.

Kund- och leverantörsreskontra - en sidoordnad bokföring där klient- & leverantörsuppgifter finns och där ni kan följa betalda och obetalda fakturor, påminnelser m.m. Reskontran blir på så vis en del av redovisningen.

Projektredovisning - Håll ordning på ert projekt/nya satsning, tjänsten projektredovisning utgör det perfekta valet för insiktsfulla beslut.

Skattedeklarationer - för moms och löner - både moms och löner deklareras vid bestämda tidpunkter och skickas in till Skatteverket.

Löner - Vi skapar och tillsänder era klienter aviser samt sammanställer kontrolluppgifter.

Bokslut - Sammanställs vid räkenskapsårets slut och i förberedande syfte.

Årsredovisning - Sammanställning av årets transaktioner som sedan skickas in till Bolagsverket.

Inkomstdeklarationer - Företagets, ägarnas men även enskilda privatpersoner.

Ta ett djupt andetag, ni slipper ta hand om ekonomin. Kontakta oss redan nu och få den hjälpen ni behöver för ert företags bästa!

Följ oss på facebook : @ PD Ekonomitjänster AB för dagliga nyheter, tips samt olika lagar och regler i ekonomivärlden.


4.7  (3 omdömen)
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt PD ekonomi AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  556993-1933
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.7
av 3

omdömen

 • Bokföring för AB i Stockholm
  Yaoli Yang
 • Hjälp med bokslut för ett AB samt en egen likvidation i Göteborg
 • Mycket bra!
  2016-02-22 Mycket bra!
  Mycket bra, är en bra sammanfattning på den servicen PD Ekonomi AB utför. Informationen och presentationen va bra och lärorikt. Jag har fullt förtroende för detta bolag och hade definitivt rekommenderat dem vidare. David.
  david larsson