Obvius logo

Obvius

Kan man så vill man

Presentation

Alla företag behöver ha kontroll på sin ekonomi, även om man är ett litet företag. Vi fungerar som din externa ekonomiavdelning som tar hand om hela eller delar av din ekonomi, utifrån dina behov och önskemål.

Vi kan bland annat hjälpa till med:
– Löpande bokföring
– Hantering av leverantörsfakturor
– Fakturering & reskontrahantering
– Indrivning av kundfordringar och inkasso
– Redovisning av moms, skatt och sociala avgifter
– Lönehantering

Varje månad analyserar och redovisar vi ditt företaget resultat på ett överskådligt sätt. Genom en internetbaserad redovisning har både du och vi tillgång till all data. Detta gör att vi både tillsammans och enskilt kan arbeta i programmet. Du väljer arbetsfördelningen. Programmen vi arbetar i är Visma och Fortnox.

Ut över bara ekonomibiten så hjälper vi även till med rådgivning och support. Rådgivningen kan vara hur man ska göra i olika situationer så det blir fördelaktigt för dig och ditt företag. Vi har drivit olika företag i massvis med år och har stöttat företag i flera olika branscher.

Supporten ser vi mer som att vi gör saker inom ditt företag som du inte vill eller kan göra. Detta kan vara att bygga hemsida, rekrytera, ta fram kontrakt med mera. Vi har ett brett nätverk och vill gärna använda det för att hjälpa dig och ditt företag!

Läs gärna mer på www.obviusekonomi.se eller ring på 04440566.
  • Organisationsnummer
    556944-4226
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Kontakta