Nova Omino AB logo

Nova Omino AB

Vill du ha ett rent och vackert hem och samtidigt göra något gott för andra?

Presentation

Nova Omino är ett städföretag som startats i syftet att hjälpa kvinnor som på grund av våldsutsatthet tvingats lämna sitt sammanhang och bo på skyddat boende med skyddade personuppgifter. Många som kommer i kontakt med våld i nära relationer frågar sig varför kvinnan inte bara väljer att gå. Men vi vet att det är en krävande och farlig situation för dem som tar steget att våga lämna. Förutom rädsla för sitt liv, innebär vanligen att lämna en våldsam relation att man tvingas isolera sig från sina nära och kära, att man behöver lämna sin arbetsplats och att man hamnar i en svår situation ekonomiskt.

När man bor på ett skyddat boende får man stöd och hjälp gällande allt praktiskt som behöver ordnas för att hålla sig skyddad och känslomässigt stöd för att hantera de trauman man upplevt och den svåra situation man befinner sig i.

Vår idé är att i samarbete med ett skyddat boende utgöra en möjlighet för dessa kvinnor att kunna ha ett arbete under den tid man tvingas gömma sig för att öka deras känsla av att ha makt över sin egen situation och öka deras chanser att komma vidare till ett nytt och tryggt liv. Vår arbetsledare är en kvinna som själv levt i våldsutsatthet och har omfattande erfarenhet och utbildning gällande hemstädning/storstädning/flyttstädning. De kvinnor som erbjuds arbete hos oss får först en utbildning gällande olika moment i arbetet.

Välkommen att kontakta oss!
4.8  (4 omdömen)
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Nova Omino AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  559284-9326
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.8
av 4

omdömen

 • Hemstädning av lägenhet på 61,5 kvm i Sollentuna
  Perfekt kvalitet på städning och bra pris.
  Dahlia Alassadi
  Svar
  Tack för det fina omdömet, välkommen att kontakta oss igen!
 • Hemstädning av villa på 180 kvm i Täby
  Tjejerna gjorde ett fantastiskt jobb. Överträffade mina förväntningar med råge. Städa alla skrymslen och vrår med bravur. Bra gjort.
  Robert Svanberg
  Svar
  Tack för det fina omdömet, välkommen att kontakta oss igen!
 • Hemstädning av villa på 100 kvm i Vallentuna
  Corinne Rauber
  Svar
  Tack för ett fint omdöme, välkommen att kontakta oss igen vid behov!
 • Löpande hemstädning av villa på 107 kvm i Vaxholm
  Kaj Pettersen (städningen gäller föräldrarnas hem)

Kontakta