NazVik El och Bygg AB logo

NazVik El och Bygg AB

Västerhaninge

Presentation

Vi hjälper dig med alla momenten i ditt byggprojekt. Litet som stort. Allt från renoveringar till resning av hus. Vi samarbetar med kunden för att komma på bästa möjliga lösningen och uppnå högsta kvalité.

År 2017 startade vi NazVik Bygg och VVS AB. Företaget är baserat i Västerhaninge i Stockholm, och erbjuder diverse byggtjänster. Bland annat resning av hus, renoveringar, VVS montering, och altanbygge. Våra arbetare har många års erfarenhet inom byggbranschen, och vi strävar alltid efter högsta kvalité på arbete. Företaget är auktoriserat VVS-företag av Säker Vatten AB.

I April 2020 utökade vi vår verksamhet med NazVik El och Bygg AB. Företaget är certifierat för att utföra elarbeten inom lågspänning. Utöver elarbeten erbjuder företaget byggtjänster som husresning, renovering, altanbygge, gårdsarbete.

Omdömen

4.1
av 8

omdömen

 • Helrenovering av kök i Solna, 4/1/2021
  Fint slutjobb! Bra bemötande och tillgänglighet när vi behövde ställa frågor/synpunkter.
  Sonia
 • Målning och tapetsering i Stockholm
  Hade lämnat högre om 1. De kommit i tid för att kolla jobbet ( obs Dagen efter - vid utförandet var de exakt punktliga -7 på morgonen 2. Lite högt pris 3. Inte 100% kvalitet 4. Väldigt trevlig målare utförare
  Cathrine Collin
  Svar
  Hej Cathrine! Tack så mycket för din evaluering. Vad skulle vi kunna förbättra för att du skulle känna dig ännu nöjdare med våran service?
 • Målning av väggar, lister och dörrar i Lidingö
  Punktliga, duktiga och snabba. Rekommenderar varmt Nazvik. Mycket bra kommunikation med arbetsledare.
  Andreas
  Svar
  Tack
 • Kakla in ett badkar i Stockholm
  Punktliga, jobbade effektivt, klara när de hade sagt att de skulle vara klara. Snyggt resultat!
  Jennifer Thorsen
  Svar
  Tack
 • Delvis renovera kök i Nacka
  John Sherman
  Svar
  Tack