Mölndals Målar'n AB logo

Mölndals Målar'n AB

Vi sätter färg på vardagen!

Presentation

Vi utför målning, tapetsering och renovering åt större och mindre byggbolag samt fastighetsförvaltare och privatpersoner.
Kundfokus är för oss självaste grundstenen i vår verksamhet.

MÅLNING
Vi utför alla typer av måleri, både utvändig målning som invändig målning.
Invändig målning: Idag är det väldigt populärt att ha släta fina väggar som ”bara” är målade som finnisch. För att få släta och fina ytor att måla på, krävs det ett gediget förarbete. Det vi gör för att nå bästa resultat är då att bredspackla väggarna. I vissa fall krävs även att vi grundar väggarna med en typ av primer för att det inte ska bli tex blåsor på den befintliga tapeten.

Utvändig målning: Innan vi målar utvändigt har vi för vana att alltid tvätta ytorna som ska målas. Vi tvättar med borste och vanlig vattenslang för att nå bästa resultat. Tänk på att högtryckstvätt i vissa fall pressar in vatten där det inte ska vara. Vi tänker på säkerheten när vi arbetar, därför jobbar vi med fastmonterad ställning.
Hör av er för att få mer information eller en konsultation helt kostnadsfritt på plats där ni vill ha målat.
När ni anlitar oss omfattas ni automatiskt av en ”Nöjd Kund Garanti” via vår branschorganisation. Klicka på länken på sidan för att läsa mer om den, eller hör av er till oss så berättar vi mer.
4.6  (10 omdömen)
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Mölndals Målar'n AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  556878-2063
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.6
av 10

omdömen

 • Diverse målning arbete i Göteborg
  Suveränt med tid vad gäller start och angiven sluttid. Lite slarv vid målning av karmar och lister, men lätt åtgärdat. Rekommenderas!
  Gunnar Uhlin
 • Målning av 1 parhus och 2 förråd i Mölndal
 • Målning av väggar i Göteborg
  Anlitade Mölndalsmålar’n för bredspackling och målning av vardagsrum samt tapetsering av barnrum. Trevligt och kompetent firma som utförde ett mkt bra arbete på utlovad tid och till ett rimligt pris. Vi kommer definitivt anlita Mölndalsmålar’n i framtiden när vi behöver målare.
  Fredrick Asare
 • Målning/tapetsering av tak, vägg, sovrum kök och lister i Göteborg
  Vi är supernöjda. Mölndalsmålar’n gjorde ett fantastiskt jobb med våra ojämna väggar. Dessutom trevlig och tillmötesgående personal. Vill ni ha hög kvalitet på utfört arbete vänd er med förtroende till Daniel med personal på Mölndalsmålar’n
  Kerstin Kjällgren
 • Fräscha upp lägenhet inför försäljning i Mölndal, omgående