JB BAD & BYGG AB logo

JB BAD & BYGG AB

Hos oss får ni råd !

Presentation

Vi utför kompletta badrumsrenoveringar från standard till lyx. Vi är en totalentreprenad som kan hjälpa till med el-, golv- och vvs installationer samt köksrenovering, ombyggnad, stambyten och fuktskadesanering.
Behörighet för våtrum i BKR: plattsättarnas förbund, vi håller oss uppdaterade och går fortlöpande kurser för att vara aktuella.
Vi tar det totala ansvaret för hela din renovering, så att du som kund bara behöver ha kontakt med ett företag genom hela byggprocessen.
Vi jobbar till fasta priser och ger självklart kostnadsfria offerter.
Vårt mål är alltid att infria kundens förväntningar och mer därtill, även för de mest krävande uppdrag. Vi arbetar strikt enligt fastställda rutiner som anger sättet för genomförandet av de olika arbetsmomenten samt för det material som ska användas.

Jens Björkman.


5  (1 omdömen)
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt JB BAD & BYGG AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    556919-7949
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

5
av 1

omdömen

  • Underentreprenör för badrums- och köksrenoveringar i Stockholm
    vi satte ut en förfrågan ang underentreprenör. Fick endel svar och bestämde oss för att inleda ett samarbete med. JB Bad & Bygg. Dom har nu hjälpt oss i snart 2 månader och so far so good. Duktiga gubbar som jag kan rekommendera starkt. Mvh Jesper
    Jesper