Isaks Trädfällning & Röjning Aktiebolag logo

Isaks Trädfällning & Röjning Aktiebolag

Eskilstuna

Presentation

Isaks Trädfällning & Röjning AB är ett litet företag som har som affärsidé att, i en småskalig form och på ett professionellt sätt, kunna erbjuda trädfällning, beskärning, skogsavverkning, röjning och andra tjänster inom trädvård och skogsbruk, på ett personligt, säkert och miljömedvetet plan.

Alla arbeten föregås alltid av ett kostnadsfritt besök som sedan resulterar i en offert.

Givetvis innehar vi en ansvarsförsäkring gentemot dig som kund om en olycka eller en missbedömning skulle inträffa samt en olycksfallsförsäkring för egen del. Vi använder endast miljöklassade driv och smörjmedel.
5  (4 omdömen)
 • Organisationsnummer
  559176-4252
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

5
av 4

omdömen

 • Fälla en gran på ca 20 meter i Eskilstuna
  Det vart 3 granar till slut som fälldes ner. Redan när han var här och tittade så fick jag ett förtroende för Isak. Beslutet att anlita honom tog jag redan då. Skälva utförandet gick väldigt bra och snabbt.
  DAN GILLJAM
 • Nedfällning av 2 st träd i Katrineholm, 7/6
  Vi fick hjälp med att ta ner några träd på landet, allt mycket proffsigt genomfört och till rimligt pris. Jag kan verkligen rekommendera detta företag.
  Moa
 • Jättenöjd
  2017-06-15 Jättenöjd
  Jättetrevlig, bra kundbemötande, och proffsigt gjort. Uppfyllde alla önskemål till ett bra pris. Känslan var som att det var en vän som kom till oss och jobbade. Kundbemötandet betyder mycket Jag och min sambo rekomenderar starkt Isaks trädfällning & röjning till framtida kunder.
  Stefan Sandström
 • Ang trädfällning
  2017-06-15 Ang trädfällning
  Robert var kanon, var i tid och utförde jobbet på ett utmärkt sätt. Ringde även efter för att se om vi var nöjda vilket jag uppskattade. Kan starkt rekommendera Isaks trädfällning & röjning
  Oskar Hellsing

Tidigare jobb

Certified Professional Treeclimber

Certifierad i enlighet med Säker Skog

http://sakerskog.se

Ansvarsförsäkrad via Länsförsäkringar

Bilder