Inne & Ute Miljö AB logo

Inne & Ute Miljö AB

Danderyd

Presentation

PS Inne & Ute Miljö AB är ett familjeägt bygg- och trädgårdsföretag med säte och verksamhet i Stockholm.
Vi arbetar utifrån vår erfarenhet, kunskap och kompetens med allt från enstaka uppdrag till regelbunden trädgårdsskötsel samt enklare helhetslösningar inom trädgårdsarbete, bygg och inredning. Vi lägger lika stort fokus på vackra planteringar, en grön gräsmatta och en städad tomt som på ett praktiskt insynsskydd, platsbyggda sittbänkar, en pergola och schyssta odlingslådor. Allt för att skapa en härlig utemiljö redo att njutas av - enkelt, effektivt och proffesionellt utifrån dina önskemål. Oavsett storlek på trädgård och hjälp så är du välkommen att kontakta oss. Våra medarbetare genomgår kontinuerligt utbildningar som tillhandahålls av olika branschaktörer. I arbetet med våra uppdragsgivare strävar vi efter långvariga kundrelationer samt att hålla hög kvalitet i alla led/detaljer. Alla i vårt byggteam har certifikat för heta arbeten och säker vatteninstallation vilket borgar för en god trygghet för er som kund. Vi innehar F-skattsedel och företagsförsäkring. Vi har ju säkert vatten certifieringar, heta arbeten mm.

INNE – Alla typer av entreprenader
UTE – All typ av trädgårdsarbete

Läs mer på vår hemsida
4.6  (26 omdömen)
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Inne & Ute Miljö AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  559023-5817
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.6
av 26

omdömen

 • Gräsklippning av en yta på ca 80 kvm i Upplands Väsby
  Noggrannhet, effektivitet
  Jan Lennart Höglund
 • Renovering av kök i Stockholm
  Undvik denna oseriösa firma! De har fullständigt massakrerat min lägenhet. De har gjort sig oanträffbara och vägrar att ersätta de skador som de åsamkat. Detta blev en dyr erfarenhet som jag inte vill att någon annan ska behöva vara med om. Omdömet från andra hantverkare och besiktningsmän är att deras utförda "arbete" är bland det det värsta som de sett.
  Tilde
 • Måla en lägenhet i Sundbyberg
  Staffan tog hand om min bostad som om det vore hans egen. Han har ordnat till det så det känns som ett hem, inte bara ett "ytterligare jobb". Väldigt betryggande att han var kommunikativ och punktlig. Skickade bilder, ringde, smsade och höll mig uppdaterad genom hela processen (som för övrigt gick snabbt och smidigt), det var verkligen strålande. Staffan kom med relevant och bra feedback och framförallt grymma tips för att få målningen och väggarna i dess absolut bästa skick. Allt går sällan 100% enligt plan i sådana här projekt men det kändes helt smärtfritt, Staffan löste - allt! Räkna med att jag ringer dig nästa gång jag ska fixa något i hemmet!
  Philip
  Svar
  Stort tack för förtroendet Philip. Välkommen åter =) // Staffan
 • Måla tre rum samt en hal och tapetsera en vägg i Täby
  Trevlig och bra att ha att göra med.
  Sofia
  Svar
  Stort tack för förtroendet Sofia. Välkommen åter =) // Staffan
 • Rivning av tunn innervägg i en lägenhet i Stockholm
  Sämsta betyg på allt! Katastrof är bara förnamnet. Slapp dock att betala för jobbet - det hedrar dem.
  Per
  Svar
  Tråkigt att höra Per. Vi fick inte korrekt information kring arbetet från dig från början. Vi åtgärdade allt för att du skulle bli nöjd på vår bekostnad. Och som du skriver betalade du inget för detta alls och tråkigt nog så lämnar du omdöme ändå.

Tidigare jobb

Inbyggda garderober i anslutning till master bathroom.

Badrumsrenovering

Badrums renovering master bathroom.

Detalj bilder badrumsrenovering

Renovering gäst wc

Renovering tvättstuga / duschutrymme

Badrumsrenovering

Badrumsrenovering på Lidingö