Hemservice - Omsorg logo

Hemservice - Omsorg

Få hjälp av proffs

Presentation

Vi har erfarenheter från de flesta branscher exempelvis, kontor, butik, privata hem, skolor, vårdcentraler och hotell. Vi ser alltid till att du som kund får det du förväntar dig och lite till av vår tjänst. Vi arbetar efter egna checklistor för att säkerställa att du får den kvalitet vi utlovar
Vi inleder alltid med ett hembesök. Tillsammans med dig ser vi över städytorna i din bostad. Vi diskuterar dina önskemål och vad Hemservice, Omsorg kan erbjuda. Ett hembesök är kostnadsfritt och ni förbinder er inte till något avtal. Prenumeration på hemstädning går att beställas veckovis, varannan vecka eller en gång i månaden. Antal timmar per tillfälle bestäms utifrån storlek på din bostad samt vilka behov och önskemål du har.

Besök gärna vår hemsida: http://www.hemservice-omsorg.com/

Vi utför:

Hemstädning
Flyttstädning
Kontorsstädning
Byggstädning
Fönsterputs
4.2  (12 omdömen)
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Hemservice - Omsorg. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  590706-****
För enskilda firmor saknas publik ekonomisk information.

Omdömen

4.2
av 12

omdömen

 • Smidigt och bra!
  2012-07-27 Smidigt och bra!
  Jag är mycket nöjd med den flyttstädning som utfördes. Ska jag anlita någon städfirma någon annan gång så blir det HemService och Abbe! En städfirma som jag kan rekommendera andra att anlita.
  Inaktiverad Användare
 • Mycket bra städning
  Jag funderade ett slag på att städa själv men ändrade mig eftersom jag fick ett bra pris av HemService, Omsorg Örebro. Som om inte det var nog så fick jag dessutom den bästa städning jag skulle kunna få. Min lägenhet (eller någon lägenhet jag bott i under åren) har någonsin varit så välstädad. Fick till och med lust att bära in mina möbler igen och bo kvar! HemService, Omsorg Örebro kan starkt rekommenderas! Olle H
  Inaktiverad Användare

Tidigare jobb

Våra tjänster

Vi erbjuder: