Hemservice - Omsorg logo

Hemservice - Omsorg

Få hjälp av proffs

Presentation

Vi har erfarenheter från de flesta branscher exempelvis, kontor, butik, privata hem, skolor, vårdcentraler och hotell. Vi ser alltid till att du som kund får det du förväntar dig och lite till av vår tjänst. Vi arbetar efter egna checklistor för att säkerställa att du får den kvalitet vi utlovar
Vi inleder alltid med ett hembesök. Tillsammans med dig ser vi över städytorna i din bostad. Vi diskuterar dina önskemål och vad Hemservice, Omsorg kan erbjuda. Ett hembesök är kostnadsfritt och ni förbinder er inte till något avtal. Prenumeration på hemstädning går att beställas veckovis, varannan vecka eller en gång i månaden. Antal timmar per tillfälle bestäms utifrån storlek på din bostad samt vilka behov och önskemål du har.

Besök gärna vår hemsida: http://www.hemservice-omsorg.com/

Vi utför:

Hemstädning
Flyttstädning
Kontorsstädning
Byggstädning
Fönsterputs
4.7  (50 omdömen)
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Hemservice - Omsorg. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  590706-****
För enskilda firmor saknas publik ekonomisk information.

Omdömen

4.7
av 50

omdömen

 • 2017-08-12
  Inför försäljningen av mammas villa långt ut på landet så valde jag mellan 6 olika städbolag. Hemservice var en av de snabbaste att svara och när man började titta på allt som ingick så insåg jag att priset var mer än skäligt, snarare att mycket bra pris. Kontakten fungerade snabbt, smidigt och löste sig direkt.
  Jag träffade Abbe och hans städpersonal ute vid mammas hus, fick gå in och göra en besiktning innan de åkte hem och jag säger bara WOW!!! Vilka proffs! Städningen var helt prickfri och dessutom var Abbe ödmjuk och så proffsig att jag rekommenderar detta företag till alla som behöver anlita ett städbolag!! Snabbt, smidigt, billigt och proffsigt utfört! Jag ger 5++++++++++++++++!!!
  Monika Moisanen
 • 2017-08-11
  Bästa priset, snabbaste servicen och köparna godkände städningen direkt. Jag kan inte annat säga än att jag är supernöjd med den flyttstädning som Abbe och hans anställda gjorde i våran en och enhalvplansvilla i Örebro. Ett otroligt bra jobb. Tack!
  Johan Bohlin
 • 2017-08-03
  Vi är mycket nöjda med flyttstädningen av vår lägenhet. Vi såg visserligen inte resultatet själva men Abbe var mycket hjälpsam/serviceinriktad (då vi var på semester) och tog kontakt med nästa hyresgäst så de kom och godkände städningen. Vi pratade dock själva med nästkommande hyresgäst och de hade inga invändningar och var mycket nöjda med städningen!
  Karl Palm
 • 2017-08-03
  Flyttstädningen gick utmärkt och blev väl godkänd i besiktningen! Ett bra pris med trevlig och nogrann personal, kan varmt rekommenderas.
  Lisa Kjellgren
 • 2017-07-05
  Ställde upp trots kort med tid och ett superbra resultat! Jätte nöjda köpare och ett grymt rent och städat hem.
  Therese Baly

Tidigare jobb

Våra tjänster

Vi erbjuder: