Hemservice - Omsorg logo

Hemservice - Omsorg

Få hjälp av proffs

Presentation

Vi har erfarenheter från de flesta branscher exempelvis, kontor, butik, privata hem, skolor, vårdcentraler och hotell. Vi ser alltid till att du som kund får det du förväntar dig och lite till av vår tjänst. Vi arbetar efter egna checklistor för att säkerställa att du får den kvalitet vi utlovar
Vi inleder alltid med ett hembesök. Tillsammans med dig ser vi över städytorna i din bostad. Vi diskuterar dina önskemål och vad Hemservice, Omsorg kan erbjuda. Ett hembesök är kostnadsfritt och ni förbinder er inte till något avtal. Prenumeration på hemstädning går att beställas veckovis, varannan vecka eller en gång i månaden. Antal timmar per tillfälle bestäms utifrån storlek på din bostad samt vilka behov och önskemål du har.

Besök gärna vår hemsida: http://www.hemservice-omsorg.com/

Vi utför:

Hemstädning
Flyttstädning
Kontorsstädning
Byggstädning
Fönsterputs
4.7  (50 omdömen)
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Hemservice - Omsorg. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  590706-****
För enskilda firmor saknas publik ekonomisk information.

Omdömen

4.7
av 50

omdömen

 • 2013-08-14 Nöjd - bra service och bemötande!
  Anlitade företaget till flyttstädning av min lägenhet. Fick snabbt kontakt och detaljerad offert. Professionellt bemötande, flexibla, serviceinriktade och väldigt bra pris. Några smärre anmärkningar på flyttstädningen (vilket det alltid blir hos ÖBO oavsett hur noga man städat) men detta åtgärdades snabbt. Kan absolut rekommendera företaget!
  Lisa Klingstedt
 • 2013-01-11
  Mycket nöjd med utfört arbete och deras bemötande och ännu mera nöjd med slut-resultatet! Jag har aldrig tidigare skrivit omdöme, verken om företag eller privatpersoner av det enkla anledningen att jag har inte tid eller lust!
  Men nu när jag nästan har ångrat mig att jag ska flytta med anledning av städning var jag bara tvungen att skriva något.
  Fick även beröm av bo värden när det var dags för inspektion!!
  Kent Glarin
 • 2012-07-27 Smidigt och bra!
  Jag är mycket nöjd med den flyttstädning som utfördes. Ska jag anlita någon städfirma någon annan gång så blir det HemService och Abbe! En städfirma som jag kan rekommendera andra att anlita.
  Inaktiverad Användare
 • 2012-07-02 Sämst!
  Inredning gick sönder under städningen och det berättade de inte för oss. Golven var smutsiga och likaså badrum och toalettstol. Otrevligt bemötande. Rekommenderas inte!!
  Anna
 • Jag funderade ett slag på att städa själv men ändrade mig eftersom jag fick ett bra pris av HemService, Omsorg Örebro. Som om inte det var nog så fick jag dessutom den bästa städning jag skulle kunna få. Min lägenhet (eller någon lägenhet jag bott i under åren) har någonsin varit så välstädad. Fick till och med lust att bära in mina möbler igen och bo kvar! HemService, Omsorg Örebro kan starkt rekommenderas! Olle H
  Inaktiverad Användare

Tidigare jobb

Våra tjänster

Vi erbjuder: