H-G Elektronik AB logo

H-G Elektronik AB

Tyresö

Presentation

I över 35år har H-G Elektronik AB arbetat med att serva privatpersoner och företag kring helhetslösningar inte minst inom larm, lås & El. Utöver vårt eget kompetensprogram, med högt ställda krav kring egen utveckling och fackmannaskap, arbetar vi enbart med noga utvalda leverantörer bland de produkter vi säljer och installerar. Ett givet krav är driftsäkerhet. Ett annat är att det ska vara lätthanterligt. Vi vet, för våra kunder vill inte ringa oss i onödan så fort tekniken krånglar. Skulle den mot förmodan göra det, så är hjälpen alltid nära till hands. Vi har jour dygnet runt och våra bilar cirkulerar kontinuerligt över hela Stockholm. Som vi brukar säga ''Trygghet ska inte kosta extra''.

Kundens krav, behov och förväntningar är det som är avgörande för vårt arbete. för oss är relationer med kunden och leverantören det vi lever efter.
Varje uppdrag vi åtar oss ska utföras till kundens fulla belåtenhet och arbetet fokuseras på att leverera rätt tjänst och produkt, i rätt tid och till rätt pris.

Vi har tekniker med många årserfarenhet för både tekniskt och praktiskt utförande. Kompetens är viktig för oss, vi går ofta på kurser och utbildningar inom våra tekniska områden för att fräscha upp minnen.

Vi använder självklart enbart (SSF) certifierade Larm komponenter.
Vi har tillstånd av Polismyndigheten
Vi är Cerifierade inom datanät/ fiber genom ECS
Vi arbetar efter ISO 9001:2015 – Det borgar för ordning och reda, för Er säkerhet.
Vi är auktoriserad antenn tekniker
Vi innehar ABL El Behörighet

Omdömen

3.9
av 58

omdömen

 • Installera spishäll i Stockholm
  Issa gjorde ett mycket bra jobb!
  Kjell
 • Installation av ett tidrelä för utebelysningen i Sundbyberg
  Installation av skymningsrelä för utebelysning. Robust relä och prydlig installation.
  Michael
 • Elarbete i Norrtälje
  Bra arbete. Väldigt högt påslag på material vilket är trist då omöjligt jämföra timpris då detta är ganska oväsentligt i förhållande till totalkostnaden.
  Annica Levén
 • Inkoppling av spishäll i Stockholm
  Bra pris. Kunde komma snabbt. Mycket bra service från han som kom.
  Örjan
 • Installation av en lampa i Södertälje
  Snabb hjälp och kommunikation.
  Emelie