Göteborgs Entreprenad Service AB logo

Göteborgs Entreprenad Service AB

Göteborg

Presentation

Vi är ett välfungerande team av hantverkare: VVS montörer, målare, plattsättare, kakelsättare, rörläggare, elektriker. Vi anser att renoveringen av badrummet, ska utföras av proffs. Det innebär att du får en modern uppsättning som kommer att stå emot alla de påfrestningar från vatten och fukt.


GESAB är ett mångsidigt hantverksföretag som åtar sig arbete för privatpersoner, företag och offentlig sektor. Vi har kompetens och lång erfarenhet från många olika badrumsrenoveringar. Vi gillar utmaningar och ser problemlösningar och möjligheter istället för svårigheter. »

Vi är glada att vi har medarbetare som är stolta över sitt yrke. Vi är övertygade att anställda som är glada och arbetar i en säker och trevlig miljö, skapar trevlig och lönsamma projekt för både kunder och GESAB.
5  (1 omdömen)
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Göteborgs Entreprenad Service AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    556853-5180
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

5
av 1

omdömen

  • Total renovering av badrum i Göteborg
    Mycket bra firma att jobba med, de slutförde jobbet på utsatt tid, för överenskommet pris med utlovad kvalitet. Inget att klaga på alls! Kommer absolut jobba med dem även i framtiden!
    Fadde

Kontakta