Galindo's Städ & Golvläggning AB logo

Galindo's Städ & Golvläggning AB

Farsta

Presentation

Välkommen till oss på Galindo`s Bygg & Golvläggning AB du som söker en kunnig och pålitlig firma för städning, snickeri och golvarbeten i Stockholm.

Jag som ligger bakom företaget heter Julio Cesar. Efter över tio år i städbranschen som anställd hos andra slog jag på stort och öppnade mitt eget städföretag med målsättningen att erbjuda professionella städtjänster som underlättar mina kunders vardag. Idag har vi tagit klivet och är ett aktiebolag där vi även har utvidgat vår verksamhet till bygg med specialisering på snickerier och golvarbeten.

Vår målsättning är att alla ska kunna ta hjälp av tjänsteföretag och få mer tid över till sig själva och sin familj. Självklart till ett riktigt bra pris och rätt försäkrade!

Tjänster vi utför:
- Hemstädning
- Flyttstädning
- Golvvård
- Fönsterputs
- Flytthjälp
- Kontorsstädning
- Trappstädning
- Storstädning
- Trägolv polering slipning
- Mattvättning
- Snickeriarbeten

Våra tjänster riktar sig både mot privatpersoner och företag och vi erbjuder en fullständig nöjdhetsgaranti. Om du inte är nöjd med arbetet så återkommer vi och åtgärdar det kostnadsfritt tills du är nöjd.

Som privatperson har man rätt att nyttja RUT-AVDRAG om 50% på städtjänsterna vi erbjuder och ROT-AVDRAG om 30 % på byggtjänsterna vi erbjuder.

Har ni frågor eller vill ha kostnadsfria offerter är ni välkomna att kontakta oss.

Våra öppettider / telefontider:
Månd - Sönd 07:00-20:00
4.6  (66 omdömen)
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Galindo's Städ & Golvläggning AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    559238-4498
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.6
av 66

omdömen