Flyttspecialisten i Mälardalen AB logo

Flyttspecialisten i Mälardalen AB

Stockholm

Presentation

Vi är en gedigen flyttfirma med flera års erfarenhet som alltid strävar efter att kunden ska bli 100% nöjd. Med vår kompetens ser vi till att varenda jobb vi utför blir utav bästa kvalité samt prisklass. Vårt företag är baserat på tron att våra kunders behov är av yttersta betydelse. Hela vårt team är beredda att möta de behov som våra kunder förväntar sig samt att få återkommande kunder.
4.2  (34 omdömen)
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Flyttspecialisten i Mälardalen AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  556795-0059
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.2
av 34

omdömen

 • Flytthjälp inom inkl. flyttstädning av 61 kvm i Kallhäll, Järfälla, 30/10
  Från start till mål en jättebra upplevelse. Noggrant utförande i bra och metodiskt tempo vid flytten och en trevlig styrka herrar som hjälpte till med precis allt!
  Rasmus Axelsson
 • Flytthjälp från Tyresö till Stockholm, 5/8
  Prisvärd! Tålamod med mig som kund. Start och klar i tid. Bra kvalitet
  Daniel 3
 • Flytthjälp från Solna till Johanneshov, 7/8
  Björn Andersson
 • Flytthjälp från Bålsta till Kallhäll, 3/6
  Trevliga, punktliga och noggranna till ett bra pris. Jag anlitar gärna detta företag igen om jag skulle behöva flytthjälp.
  Fredrika
 • Flytthjälp inom Sollentuna, 29/5
  Grabbarna dök upp i exakt tid, var fokuserade på att ge bästa hjälp och vi hade en bra dialog gällande logistiken. De var mycket trevliga i sitt bemötande vilket är ett plus. Rekommenderar!
  Jorge Aravena