FlyttprinZen AB logo

FlyttprinZen AB

FlyttPrinZen finns till av den enkla anledningen - att förenkla din och många andras vardag.

Presentation

Flyttprinzen är flyttfirman som är specialiserad på att hjälpa dig med allt som rör flytt.
Vi förstår att en flytt kan kännas jobbig. Och av den anledningen vill vi plocka bort ansvaret från dig och lämna över den till oss på FlyttPrinZen, oavsett om det är enstaka moment eller med hela flyttkedjan. Kanske vill du flytta några enstaka kartonger eller ett piano – eller kanske har du ett helt bohag att packa och flytta.

Vi som jobbar på Flyttpinzens flyttfirma har lång erfarenhet av flyttar – stora som små. Vi finns i Sävsjö men flyttar varsomhelst i Sverige och Europeiska länder.

Tjänster FlyttPrinZen utför:
Flytt av bohag, bärhjälp, packning, företagsflytt, stycke gods åt privatpersoner, möbelmontering, biltransporter, utlandsflytter inom EU och återvinnings körning.

Vi utgår från Sävsjö och vi kan sträcka oss så långt du vill, så länge det finns vägar att köra på.

Självklart innehar vi F-skattsedel, transporttillstånd och försäkringar.
Du kan använda dig av Rut-avdrag hos oss.

FlyttPrinZen ser framemot att få hjälpa dig och förenkla din vardag!
5  (20 omdömen)
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt FlyttprinZen AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  559058-8975
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

5
av 20

omdömen

 • 2019-09-03
  Jag kan verkligen rekommendera Flyttprinzen med Charlie och Andreas som gjorde ett mycket snabbt och perfekt jobb med vår flytt från Smålänska höglandet till Upplands Väsby. Mycket trevliga och roliga flyttkillar som gjorde flytten till en mycket bra dag för oss gamlingar. Om det blir någon mer flytt ringer vi dem och frågar.
  Biganders Eva-Britts Andersson
 • 2019-09-03
  Mycket bra service. Proffsiga och lyhörda. Rekommenderas att anlita.
  Michael Emilsson
 • 2019-09-03
  De flyttade våra pensionerade föräldrars bohag från Värnamo till Stockholm. Allting sköttes mycket professionellt, såväl packning av det samlade bohaget i Värnamo som uppkörning och inflyttning i Stockholm. Dessutom är de mycket trevliga! Kan varmt rekommendera Flyttprinzen! Jonas och Claes
  Jonas Ivarsson
 • 2019-09-03
  Supertrevliga och duktiga killar! Flyttade mitt bohag från Eksjö till Stockholm och allt gick snabbt och smidigt. De var försiktiga med alla saker och organiserade allt när de ställde in sakerna i lägenheten. Kan rekommendera dem varmt!
  Emma Ragnarsson
 • 2019-09-03
  Flyttprinzen hjälpte oss att flytta hela vårt bohag med otympliga, ömtåliga möbler och piano. Mycket professionella och trevliga. Var också väldigt effektiva men försiktiga med allt. Vi är helnöjda!
  /Camilla och Roger C. Wämmerfors
  Camilla Roger C. Wämmerfors

Tidigare jobb

Tänk på att utnyttja RUT-avdraget! Du får upp till 50% vid flytthjälp.

Vi erhåller transporttillstånd och är ansvarsförsäkrade.

Vi erhåller transporttillstånd och är ansvarsförsäkrade.

Bilder på bilparken