Flying Colours AB logo

Flying Colours AB

Mölnlycke

Presentation

Företagets verksamhet består av måleritjänster samt konsulttjänster till flygskolor där jag då och då arbetar som flyginstruktör.

Jag som äger företaget heter Johannes Ludvigsson och är 36år. I grund och botten är jag pilot men har arbetat en hel del inom måleribranschen innan jag utbildade mig till pilot samt efter coronakrisen slog till. Vid sidan av jobben som kommer via Servicefinder så blir jag inhyrd av en annan erfaren målare då och då.
Ett av mina större arbeten var en helrenovering av en sekelskifteslägenhet, en lägenhet som sedan valdes ut att vara med i ett inredningsreportage i Göteborgs Posten. Referenser ges gärna vid förfrågan.

Ni som kunder får hög flexibilitet tillsammans med ett effektivt och mycket noggrant utfört arbete till ett förmånligt pris. Ni kan även förvänta er ett proffesionellt bemötande och en god kommunikation från början till slut. Jag garanterar att mitt arbete är färdigt först när ni är helt nöjda.
5  (7 omdömen)
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Flying Colours AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  556803-9571
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

5
av 7

omdömen

 • Målning av väggar på 9 kvm i Göteborg
  Bra genomfört och med fint resultat!
  Åke Svensson
 • Målning av väggar, tak, lister, dörrar och skåpsdörrar i tre rum i Göteborg
  Trevlig, kompetent och duktig målare som gjorde vårt hem ljust och fräscht. Rekommenderas starkt!
  Johan Strandåker
 • Målning av väggar i Göteborg
  Ommålning av tak och väggar i 2 rok i Göteborg. Mycket fint resultat. Pålitlig. Prisvärd. Kunnig och händig. Trevligt bemötande. Ger goda råd. Rekommenderas varmt!
  Michael Wester
 • Måla om en lägenhet invändigt i Göteborg
  Jag blev jättenöjd med resultatet! Johannes och co är noggranna, pålitliga, flexibla och trevlig! Anlitar dem gärna igen vid behov! 👌🏼
  Madeleine
 • Målning av väggar på ca 85 kvm i Göteborg
  Johannes gjorde ett väldigt professionellt intryck från början till slut både vad gäller regelbunden kommunikation och ansvarsfullhet. Råden vi fick kring färgval och olika alternativ till hur vissa delar av rummet skulle målas var också väldigt uppskattade. Avslutningsvis så var kvaliten på själva jobbet över förväntan, vi är supernöjda och jag rekommenderar varmt Johannes till den som är ute efter att få ett noggrant utfört jobb av en målare som verkligen bryr sig om kunden under hela jobbets gång.
  Veronika Grozdanovska

Kontakta

Kontaktinformation