FK Business System Sweden AB logo

FK Business System Sweden AB

Beskrivning
Hej
Välkommen till DAF Byggtjänster. Jag heter Faisal Khan och är projektledare på firman som är en del av FK Business System Sweden AB. Jag har varit verksam i byggbranchen sedan många år tillbaka. Jag har jobbat i befattningar som kvalité kontroll, projektering och även utförande av Infrastruktur projekt i FNs finansierade projekt innan jag flyttade till Sverige. Just idag jag kompletterar/validerar min ingenjörs examen i den Svenska utbildnings systemet.

Genom att anlita mitt bolag för utförande av eran byggprojekt kan ni vara säkra att ni kommer att få kvalitets jobb utförd enligt alla standarder som den svenska byggbranschen kräver.

Jag vet att val av hantverkare kan vara svår jobb för att jag som projektledare tillämpar samma principer i vall av medarbetare. I min värld som ingenjör kvalitén alltid kommer före priset.

Just idag många kunder med höga krav på precision, punktlighet och kvalitets jobb anlitar mig att utföra deras bygg eller renoveringsarbete. Bland mina befintliga kunder finns bostadsrättsföreningar, bygg företag och individer med drömmer att förbättra deras levnads kvalité genom att utföra byggprojekt som förvandlar ett hus till hem.

I min värld som ingenjör billigt arbete är billigt kvalité i långsikt därför jag tillämpar alla krav som ställs på entreprenörer från den Svenska Byggtjänsten (AMA). Ring mig för en kostnadsfri konsultation. Behöver ni referenser kontakta mig då kan jag ge er kontakt uppgifter till projekt vi har genomfört.


Med vänlig hälsning,

Faisal Khan och gänget

,
559234-3742
Organisationsnummer
Aktiebolag
Bolagsform
2019-12-27
Grundat
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

5.0
av 1

omdömen

Sätta upp en innervägg i Täby
Rekommenderar starkt att välja detta företag. Trevligt bemötande och punktliga, kommer även med egna förslag…

Kontakta