Firma Magnus Ringström

Firma Magnus Ringström

Ljungskile

Presentation

Gräv, mark och anläggningstjänster utföres. Lastbil och grävmaskin. Utbildad anläggningsingenjör väg och vatten. Motorsågskörkort A + B. Deltidsbrandman i Ljungskile. Enskild firma Rot och Rut
4.7  (6 omdömen)
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Firma Magnus Ringström. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  730704-****
För enskilda firmor saknas publik ekonomisk information.

Omdömen

4.7
av 6

omdömen

 • Göra en uppfart till huset i Ljungskile
  Är mycket nöjd med uppfarten och trädfällning av 3 st ekar och en mindre träd. Arbete är väl utförd på säkert sätt. God kommunikation och bra bemötande. Jag rekomenderar Magnus.
  Pan Justice
  Svar
  Tack Pan😊
 • Fälla en ek träd på Orust
  Sofia Svahn
  Svar
  Tack🙏🏻
 • Fälla ett träd i Trollhättan
  Seriöst svar på vår förfrågan med uppgift om F-skatt, moms etc. Det är viktigt även om man som uppdragsgivare ska kolla upp själv också. Snabbt och proffsigt utförande, bra och trevlig kommunikation.
  Pia Hasselvall
  Svar
  Toppen👍
 • Fälla, såga upp och bortforsla 2 st träd i Skövde
  Bra kommunikation, trevlig och ärlig
  Jonny Walthereson
  Svar
  Tack Jonny
 • Fälla, såga upp och bortforsla ett träd i Kungälv
  Magnus kom förbi och tittade på trädet innan han gav offert vilket gjorde att det kändes som att han gav ett rättvist pris då han även kunde visa på ett liknande projekt. Vid fällningen var det en större gren som föll fel och skadade omgivande saker. Magnus tog fullt ansvar och återställde och ersatte för skadorna. Framför allt upplevde vi också att han satte en ära i att efterlämna sig en nöjd kund.
  Patrik Sjöstrand
  Svar
  Tack Patrik