Fire Mountain AB logo

Fire Mountain AB

Halmstad

Presentation

Fire Mountain AB härstammar i vackra Halmstad med sin inspirerande natur och episka historia. Ett bra läge och innovativ anda skapar fantastiska förutsättningar för samarbete inom regionen, samt andra delar av Sverige och dess grannar. Stadens entreprenörsanda ger oss en fantastisk grund för utveckling och de hantverk som vi levererar till våra kunder. Vi strävar till samhällets fördel genom att ge kvalitet till våra kunder enligt alla regelverk och standarder inom branchen. Med år av erfarenhet i vårt jobb och bakgrund av universitetsutbildning tillämpar vi vår kunskap för att nå det bästa resultatet i alla våra projekt.

Vårt uppdrag
Att tillhandahålla hållbara byggnadslösningar, att hitta de bästa alternativen för lokalsamhället, samt kombinera traditionella värderingar och innovation.

Vår filosofi
Alla vägar leder hem ... Ta hand om land, människor och natur.
Vi tror att livet ges till alla för att upptäcka sin egen potential som ger en inblick i oss själva och naturen omkring oss. För att uppnå framgång i livet strävar vi efter att harmonisera alla aspekter av vårt liv: arbete och vila, nöje och motgång.

Omdömen

3.5
av 2

omdömen

 • Fasadmålning av ett hus i Hörby
  Hade missat målning på flera ställen, fick komma tillbaka och måla i detta. Städade inte efter sig, även fast det ingick i priset.
  Anna Pettersson
  Svar
  Hej Anna! Mycket ledsen att få en sådan kommentar från er. Det var faktiskt några ställen som missades av min kille och vi har kommit tillbaka och gjort det direkt efter samtalet med er och tog den missade skräppåsen. Vi hade ett samtal efter och du har bekräftat att det var bra gjort och att du är glad. Vi hoppas att du kommer att njuta av det väl gjort jobbet och i framtiden komma ihåg bara de positiva aspekterna av vår service hos er. Soliga hälsningar, Arbetsledare Andrii
 • Snickeriarbete i Stockholm
  Jag fann att Alex, som var ansvarig, var mycket positiv och villig att hitta lösningar som vi var nöjda med
  Monica Elisabet Bergman
  Svar
  Tack, Monica! Det är jätte skönt att höra så bra omdömen av dig!