Finsk Städservice AB logo

Finsk Städservice AB

Familjärt och familjeägt företag med nöjda kunder och nöjd personal

Presentation

Finsk Städservice AB erbjuder städtjänster och flytthjälp
till privatpersoner, organisationer och företag i Stockholmsområdet.

Vi är ett familjärt och familjeägt företag som har varit framgångsrikt verksam inom städbranschen i flera år och vi
tror att orsaken till denna framgång är att vi har nöjda kunder och en väldigt lojal personalgrupp.

Att kunderna är nöjda tror vi beror på att vi gör ett bra jobb och lämnar alltid kvalitetsgaranti, d v s är kunden inte nöjd åtgärdar vi eventuella påpekanden direkt och utan kostnad för kunden.

Att personalen är nöjd beror till stor del på att vi följer kollektivavtalet och alltid tillämpar avtalsenliga löner och andra villkor och försäkringar varför de känner sig trygga med företaget som arbetsgivare.

Verksamheten bygger på våra värdeord KVALITET, EFFEKTIVITET och KOMPETENS.
Detta innebär att vår duktiga personal genomför alla uppdrag med hög kompetens och på ett tidseffektivt sätt vilket i slutändan betyder hög kvalité för kunden.

Detta är även vår företagsfilosofi, nämligen att vi konkurrerar med hög kvalité och kunnig och engagerad personal.
4.2  (6 omdömen)
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Finsk Städservice AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  559145-9754
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.2
av 6

omdömen

 • Skulle egentligen vilja fylla i alla 4 punkterna så som bemötande samt pris samt punktlighet o kvalitet
  Hammarby Skärande Verktyg AB/ Imre Palfi
  Svar
  Hej Imre Tack för Ditt fina omdöme och tack för ett trevligt samarbete kring projektet. Anssi på Finsk Städservice AB
 • Christel Sambor
  Svar
  Hej Christel. Tack för Ditt fina omdöme. Det sporrar oss i vårt fortsatta arbete. Finsk Städservice AB
 • Toppbetyg för både kundtjänst och städpersonalens bemötande. Lätta att kommunicera med och gav tydliga besked. Toppbetyg även för själva städningen.
  Elin
  Svar
  Hej Elin Tack för Ditt omdöme och uppskattande ord. Det värmer extra mycket i dessa tider. Finsk Städservice AB
 • Lisa
  Svar
  Tack Lisa för Ditt omdöme. Vi ska framföra detta till personalen och ska göra allt för att det fungerar lika bra i fortsättningen. Finsk Städservice.
 • Bra städning men obefintlig kundservice. Finsk städservice tömde och städade lägenheten i princip efter överenskommelse. Däremot ringde de inte efteråt såsom vi kommit överens om. När det gått 6 timmar efter att de påbörjat städning ringer jag dem men ingen svarar. Letar fram ytterligare ett nummer på deras hemsida men ingen svarar där heller. Lämnar flera meddelanden där jag ber dem ringa upp och begär ett avdrag på fakturan pga kommunikationsbristen, men ingen svarar överhuvudtaget. Två dagar har gått - total tystnad. Jag kände mig otrygg innan jag själv åkte till platsen och undersökte om de gjort jobbet eller inte. Rekommenderar därför inte företaget. Hitta någon som kan svara i telefon.
  Amanda Åkerberg
  Svar
  Hej Amanda Kul att Du var nöjd med städningen. Däremot hade Du tyvärr lagt in fel telefonnummer i ServiceFinder så när personalen skulle ringa Dig enligt överenskommelsen ringde de till det numret som fanns på ServiceFinder men kom inte fram. Nycklarna hade personalen lämnat i brevinkastet efter att de hade låst dörren i enlighet med Dina instruktioner. Vi kan tyvärr inte ta på oss att personalen inte kunde kontakta Dig även om det naturligtvis är beklagligt att Du upplevde detta negativt. Men återigen är vi glada att Du var nöjd med städningen för det var ju huvudsaken. Med vänlig hälsning Finsk Städservice AB