Finemang Städ och Flytt AB logo

Finemang Städ och Flytt AB

I hela Sverige - 365 dagar om året!

Presentation

Finemang Städ och Flytt är ett fast etablerat företag med huvudkontor i Norrköping. Vi arbetar i hela Sverige och kan erbjuda många olika tjänster i flytt och städ-branschen.

Vi innehar samtliga försäkringar, tillstånd och utbildningar som krävs och lägger stor vikt på en säker och trygg arbetsmiljö för vår personal. Vi arbetar även mycket med kvalitet och lämnar alltid garanti på våra utförda arbeten.

Inget uppdrag är för litet eller stort, välkommen att kontakta oss för just ditt uppdrag.
4.4  (153 omdömen)
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Finemang Städ och Flytt AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  559175-9070
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.4
av 153

omdömen

 • Flytthjälp från Vallentuna till Stockholm inkl. flyttstädning av 71 kvm, 18/5
  Kom innan utsatt tid - bra! Snabba. Trevliga killar. Gjorde ett fantastiskt jobb. Städfirman som var med likabra dem! Rent och snyggt och besiktningen gick galant. Klara på 4h med både flytt och städ. Bra pris också!
  Anette Udenius
  Svar
  Härligt att höra, tack!
 • Flytt av 140 kvm från Kumla till Stockholm, 1/9 2017
  Vi anlitade finemang städ och flytt fä vår flytt mellan Kumla och Stockholm! Vi är extremt nöjda! Dem var punktliga och utförde allt arbete med ett leende. Samt att dem var väldigt försiktiga med alla saker samt väggar och dörrkarmar! Var aldrig några problem med något och alla saker hjälpte dem även till att få på plats i det nya hemmet. Kan starkt rekommendera Finemang städ och flytt till flera! 10 av 10 guldstjärnor!
  Miguel Fransson
  Svar
  Låter fantastiskt! Tack för uppdraget!
 • Flyttstädning i lägenhet på 107 kvm i Örebro, 29 eller 30 augusti
  lena-hammar@hotmail.com
  Svar
  Tackar!