Finemang Städ och Flytt AB logo

Finemang Städ och Flytt AB

I hela Sverige - 365 dagar om året!

Presentation

Finemang Städ och Flytt är ett fast etablerat företag med huvudkontor i Norrköping. Vi arbetar i hela Sverige och kan erbjuda många olika tjänster i flytt och städ-branschen.

Vi innehar samtliga försäkringar, tillstånd och utbildningar som krävs och lägger stor vikt på en säker och trygg arbetsmiljö för vår personal. Vi arbetar även mycket med kvalitet och lämnar alltid garanti på våra utförda arbeten.

Inget uppdrag är för litet eller stort, välkommen att kontakta oss för just ditt uppdrag.
4.4  (151 omdömen)
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Finemang Städ och Flytt AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  559175-9070
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.4
av 151

omdömen

 • Flytthjälp inom Linköping inkl. flyttstädning av 74 kvm, 5/4
  Allt var väldigt bra. Snabba, enkla, lätta att ha att göra med. Gjorde mig som kund väldigt nöjd. Rekommenderar Finemang Städ!
  Caroline Wolf
  Svar
  Tackar!
 • Flytthjälp inom Stockholm, 28/2
  Det fungerade bra. De var punktliga och trevliga. Utförde ett bra jobb. Erbjuder service i Stockholmsområdet men är positionerade i Norrköping vilket kan ge svårigheter med att t.ex. få låna flyttkartonger.
  Andreas
  Svar
  Hej Andreas. Vad kul att du kände dig nöjd med vår tjänst. Och även om vår positionering är en bit bort så glädjer vi oss åt att vi kunde erbjuda dig kartonger till din flytt.
 • Dödsbostädning av en lägenhet på 50-99 kvm i Sigtuna, 22/3 2018
  Jättenöjd. Gammalt och slitet hus och de gjorde det jättefint! Jag har rekommenderat dem vidare till vänner!
  anne lundblad
  Svar
  Tack för omdömet!
 • Flytthjälp från Vallentuna till Stockholm inkl. flyttstädning av 71 kvm, 18/5
  Kom innan utsatt tid - bra! Snabba. Trevliga killar. Gjorde ett fantastiskt jobb. Städfirman som var med likabra dem! Rent och snyggt och besiktningen gick galant. Klara på 4h med både flytt och städ. Bra pris också!
  Anette Udenius
  Svar
  Härligt att höra, tack!
 • Flytt av 140 kvm från Kumla till Stockholm, 1/9 2017
  Vi anlitade finemang städ och flytt fä vår flytt mellan Kumla och Stockholm! Vi är extremt nöjda! Dem var punktliga och utförde allt arbete med ett leende. Samt att dem var väldigt försiktiga med alla saker samt väggar och dörrkarmar! Var aldrig några problem med något och alla saker hjälpte dem även till att få på plats i det nya hemmet. Kan starkt rekommendera Finemang städ och flytt till flera! 10 av 10 guldstjärnor!
  Miguel Fransson
  Svar
  Låter fantastiskt! Tack för uppdraget!