Finemang Städ och Flytt AB logo

Finemang Städ och Flytt AB

I hela Sverige - 365 dagar om året!

Presentation

Finemang Städ och Flytt är ett fast etablerat företag med huvudkontor i Norrköping. Vi arbetar i hela Sverige och kan erbjuda många olika tjänster i flytt och städ-branschen.

Vi innehar samtliga försäkringar, tillstånd och utbildningar som krävs och lägger stor vikt på en säker och trygg arbetsmiljö för vår personal. Vi arbetar även mycket med kvalitet och lämnar alltid garanti på våra utförda arbeten.

Inget uppdrag är för litet eller stort, välkommen att kontakta oss för just ditt uppdrag.
4.4  (153 omdömen)
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Finemang Städ och Flytt AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  559175-9070
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.4
av 153

omdömen

 • Flyttstädning av en villa på 260 kvm i Norrköping, 26/7 2018
  Dåligt städat trots att de var där två gånger!!! Ändå inte ok! Drog visserligen av på priset men hade varit mycket bättre att betala fullt pris och varit nöjd!
  Maria Eklöf
  Svar
  Hej Maria. Mycket tråkigt att du upplevde vår service så dålig. Vi försökte vårt bästa att åtgärda två gånger och reducerade sedan priset ytterligare när du inte kände dig nöjd. Vi hoppas att detta blev ett plåster på såren och ber åter igen om ursäkt.
 • Flyttstädning av en lägenhet på 55 kvm i Norrköping, 31/7
  Nackdel att de som städade inte kunde prata svenska, de åkte till fel lgh först (min isf min mor). Annars ok städning förutom missat att torka över fönsterlister.
  Mats Schillerström
  Svar
  Hej Mats. Att personalen åkte fel var en miss i planeringen och vi ber om ursäkt för detta. Skönt ändå att städningen blev bra och att du kände dig nöjd.
 • Flytt av 132 kvm inom Sollentuna, 9/7 2018
  Var bra att ha att göra med, tydlig pristaxa och flexibla. Inte helt lätt att kommunicera med själva flyttkillarna dock, p g av språkbarriär. Tyckte kanske också att det inte hade gjort något med lite mer skydd på möblerna i transporten. Men på det hela taget nöjd.
  Ulrika
  Svar
  Tack för omdömet.
 • Flytt av 59 kvm från Linköping till Nynäshamn, 16/8
  Prisvärt, punktliga, snabba.
  Wivianne Petersson
  Svar
  Härligt, tack!
 • Flytt av 39 kvm från Örebro till Sollentuna, 30/7