Fanco AB logo

Fanco AB

Fanco bygger och målar så ni trivs

Presentation

Fanco AB erbjuder dig en helhetslösning inom bygg, måleri, golv och plåtslageri.
Vi kan även ordna större och bredare helhetslösningar tillsammans med samarbetspartners inom områden som VVS, El eller inom andra områden som kan krävas.

I dagsläget utför vi mycket arbete för Stockholmskomun och andra stora företag, men alla är självklart välkomna att anlita oss!
Vi utför allt inom:
Bygg
Måleri
Golv
Byggnadsplåtslageri och ventilation
Reparationer
Ombyggnationer
Tapetsering
Plattsättning och murning
Andra arbeten inom bygg och måleri
Som privatperson kan du utnyttja ROT-avdraget vid alla våra tjänster.

Vänd dig till oss när du har höga krav och vill ha ett arbete av högsta kvalitet, utfört av kunniga människor som kan branschen!
4.2  (16 omdömen)
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Fanco AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  556888-8423
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.2
av 16

omdömen

 • Fasadmålning av ett hus i Stockholm
  Dålig tidshållning på jobbet, men det blev bra till sist.
  Ingemar
 • Fasadmålning av ett hus i Stockholm
  Mkt trevlig och bemötande personal.
  Bo
  Svar
  Tack Bosse
 • Renovering av kök i Stockholm
  Det skulle ta 2-max 3 veckor Det tog 6 veckor. Det blev även dyrare. Annars positivt och trevligt bemötande. Lösningsinriktad och "inga problem, det fixar vi" attityd. Resultatet på köket var mycket bra. Målningen okej och golvlackeringen inte så bra.
  Pernilla ståhle
  Svar
  Hej Pernilla! Tack för ditt omdöme. Det tog längre tid pga av att köket du köpte va ett full utrustad kök. Ingen kokvrå. Och lägenheten va inte utrustad för det. Så vi va tvungna att dra nytt el system osv.. Mvh Andre
 • Ta ner vägg och byta golv i lgh
  Bra kvalitet på arbetet, tog betydligt längre tid än den utlovade. Lade på påminnelseavgift på en faktura de inte tillställt mig innan.
  Hans Åkerman
  Svar
  Hej Hans. Va kul att du tog dig tid att ge oss ett omdöme. Vid ett bygge så dyker det upp viss hinder osv. Vilket jag har meddelat dig kontenuerligt, så vi var beroende av att beställa special lister från en leverantör som i sin tur hade fördröjningar på sina leveranser. Detta hade jag meddelat er om. Samt så till kom det extra arbete, så som att måla väggar och tak mm. Jag hoppas att ni är nöjda med resultatet nu när allt är klart. Mvh Andre
 • Målning av väggar i 3 sovrum, vardagsrum och hall i Täby
  Genomförde måleriuppdrag på utlovat tid med fint resultat till trots för att det var tight om tid. Resultatet blev jättefint.
  Kathrine
  Svar
  Tack Katharina. Hoppas att du får njuta i ditt nya boende. Den va verkligen fin. Mvh Andre