Elias Eliassons måleri och bygg service logo

Elias Eliassons måleri och bygg service

Malmö

Presentation

Välkomna till Elias Eliassons måleri- och byggservice,

Vi är ett företag med många års erfarenhet. För oss är kvalitet och service viktiga kärnbegrepp som vi sätter i fokus. Vi lyssnar på Dig som kund och utgår alltid ifrån dina önskemål samt planer. Tillsammans med vår kompetens skräddarsyr vi ert individuella projekt. Inte nog med att vi är experter, vi erbjuder även konkurrenskraftiga priser som tål att jämföras.


Vi utför:
- Måleritjänster
- Golvläggning
- Stenläggning
- Köksrenovering
- Plattsättning
- Fönstermontering
- Dörrmontering

VI UTFÖR KOSTNADSFRIA HEMBESÖK.

Ring oss redan idag för en kostnadsfri offert bokning.
Ingenting är omöjligt, vi utför små som stora projekt.
4.4  (36 omdömen)
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Elias Eliassons måleri och bygg service. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  970910-****
För enskilda firmor saknas publik ekonomisk information.

Omdömen

4.4
av 36

omdömen

 • Slarvigt utfört.
  Rebecca
  Svar
  Först och främst så vill vi tacka er för bra bemötande sedan när de gäller trappan så va ramavtalet att måla den! Men vi talade om att trappan inte va i gott skicka och att den inte kan bli ny av en målning. Men är ni inte nöjda men målningen i sig så bjuder vi på ny målning inkl material.
 • Anne Berdal
  Svar
  Tack så mycket
 • Bra jobbat.
  Rossi Svensson
 • Mycket trevligt bemötande och goda hantverkare. Är väldigt nöjd med resultatet. Dock drog arbetet ut på tiden och blev betydligt längre än vad som var avtalat.
  Marianne Orup
  Svar
  Tack för ditt omdöme. Vi beklagar först och främst för att det tog längre tid än avtalat. Anledningen var dels borttagningen av de gamla tapeten (4 lager) samt att leveransen av golvet försenades från leverantören. I slutändan är vi som Er nöjda med resultatet. Trots att det tog längre tid så får vi även komma ihåg att ni fick betala samma pris som avtalats från början. Tack

Tidigare jobb

Refernsbilder

Kakel

Bilder

Bilder

Kök, Före-efter