Elias Eliassons måleri och bygg service logo

Elias Eliassons måleri och bygg service

Malmö

Presentation

Välkomna till Elias Eliassons måleri- och byggservice,

Vi är ett företag med många års erfarenhet. För oss är kvalitet och service viktiga kärnbegrepp som vi sätter i fokus. Vi lyssnar på Dig som kund och utgår alltid ifrån dina önskemål samt planer. Tillsammans med vår kompetens skräddarsyr vi ert individuella projekt. Inte nog med att vi är experter, vi erbjuder även konkurrenskraftiga priser som tål att jämföras.


Vi utför:
- Måleritjänster
- Golvläggning
- Stenläggning
- Köksrenovering
- Plattsättning
- Fönstermontering
- Dörrmontering

VI UTFÖR KOSTNADSFRIA HEMBESÖK.

Ring oss redan idag för en kostnadsfri offert bokning.
Ingenting är omöjligt, vi utför små som stora projekt.
4.4  (36 omdömen)
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Elias Eliassons måleri och bygg service. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  970910-****
För enskilda firmor saknas publik ekonomisk information.

Omdömen

4.4
av 36

omdömen

 • 2018-09-19
  Väldigt kreativ och lyhörd hantverkare som levererar i tid. Det var väldigt uppskattat då köket krävde stor renovering inom kort tid.
  Safet Iska
 • Snabba och effektiva, men problem med språkförståelsen, vilket orsakade onödiga missförstånd. Dock klarades de upp på ett tillfredsställande sätt.
  Gull-Maj
 • 2018-09-03
  Vi fick det finaste köket man kan tänka sig! Allt från golvet till taket blev över våra förväntningar: Vi är mer än nöjda med jobbet och rekommenderar verkligen Elias byggservice allt gick som överenskommet! stort tack till Adam och killarna....
  Ann-marie Eriksson
 • 2018-09-03
  Fasad målning hos min moder. Hon var orolig då hon inte använt ett tjänsteföretag förut. Men blev bra omhändertagen och resultatet var mycket bra till ett rimligt pris.
  Gabriel Adil Khan
 • Höll inte tidsplanen som var överenskommet. Hantverkarna talade inte svenska vilket var ett problem i den direkta kommunikationen. Arbetsledaren som kunde hyfsad svenska var inte på plats utan måste ringas upp vid varje fråga och med det som följd problem att förklara situationen. När dom väl var på plats utförde dom ett bra arbete med gott resultat.
  Kjell Södervall
  Svar
  Tack för ditt omdöme, synd att det va semestertider just då! Men de viktiga är att du fick ett kvalitetssäkrat arbete och är nöjd med jobbet i helhet. Vi vill tacka er för att ni valde oss mvh Adam

Tidigare jobb

Refernsbilder

Kakel

Bilder

Bilder

Kök, Före-efter