Elias Eliassons måleri och bygg service logo

Elias Eliassons måleri och bygg service

Malmö

Presentation

Välkomna till Elias Eliassons måleri- och byggservice,

Vi är ett företag med många års erfarenhet. För oss är kvalitet och service viktiga kärnbegrepp som vi sätter i fokus. Vi lyssnar på Dig som kund och utgår alltid ifrån dina önskemål samt planer. Tillsammans med vår kompetens skräddarsyr vi ert individuella projekt. Inte nog med att vi är experter, vi erbjuder även konkurrenskraftiga priser som tål att jämföras.


Vi utför:
- Måleritjänster
- Golvläggning
- Stenläggning
- Köksrenovering
- Plattsättning
- Fönstermontering
- Dörrmontering

VI UTFÖR KOSTNADSFRIA HEMBESÖK.

Ring oss redan idag för en kostnadsfri offert bokning.
Ingenting är omöjligt, vi utför små som stora projekt.
4.4  (36 omdömen)
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Elias Eliassons måleri och bygg service. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  970910-****
För enskilda firmor saknas publik ekonomisk information.

Omdömen

4.4
av 36

omdömen

 • 2018-11-12
  Mycket bra service! Jag bad om att få målat i hallen, dotterns rum, min och sambons sovrum, supernöjd och absolut någon jag rekommenderar. Punktlig och noggrann, super mycket tack!
  Marcus Strand Nyvångskolan
 • 2018-11-12
  Riktigt bra service. Målade om min lägenhet och det blev helt fantastiskt. Fixade lite grejer i köket också, supernöjd! Rekomenderar startkt.
  Simon Sandberg
 • 2018-11-12
  Underbar service, mitt kök och mina barns rum blev precis som jag hoppades. Rekomenderar verkligen denna firman.
  Jonas Thornberg
 • 2018-11-12
  Jag har alltid varit rädd för att anlita byggfirmor innan då jag stött på både skyhöga priser och resultat som var långt under förväntan. Jag fick mitt vardagsrum total renoverat och målat av Elias byggservice och de överträffade alla mina förväntningar har aldrig tidigare blivit så bra bemött av någon inom bygg/måleri branschen tidigare! Tydliga med beräknad kostnad och tid för arbetet och Inte nog med att de lyssnar på alla ens önskemål och kommer med kreativa förslag där man är osäker, de även uppför sig otroligt bra och förstår att ens lägenhet faktiskt är en lägenhet och inte bara en arbetsplats där man kan släppa verktyg rakt ner i golvet eller råka få färg på ställen det ej ska vara. Man får definitivt valuta för varje krona och jag kan inte ge de nog med beröm. Kommer definitivt anlita Elias Eliassons byggservice igen för alla framtida projekt!
  Kimmy Breler
 • Mycket trevlig och kunnig personal. De var lyhörda när jag ville byta ut föreslagen färg till annan färg. Snabba och effektiva och sist men inte minst, de gjorde rent efter sig. Kan rekommendera dem.
  Marina Hultkvist

Tidigare jobb

Refernsbilder

Kakel

Bilder

Bilder

Kök, Före-efter