EKO ProUnits - Europa logo

EKO ProUnits - Europa

Vårt motto är "gör alltid ditt bästa för att göra kunden nöjd". Det är därför vi har fem stjärnor från våra nöjda kunder.

Presentation

I Sverige, Om du letar efter ett rekommenderat städföretag som kan leverera kvalitet städning till konkurrenskraftiga och ekonomisk priser, har du precis kommit! Vi är ett städföretag med bra referenser som är experter på städning och gör flyttstädning i hela Sverige.

Du hittar vårt senaste rengöringsarbete på följande länk
https://tinyurl.com/EKO-ProUnits


MVH
EKO ProUnits - Europa
+46 737327136
4.2  (10 omdömen)
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt EKO ProUnits - Europa. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  800304-****
För enskilda firmor saknas publik ekonomisk information.

Omdömen

4.2
av 10

omdömen

 • Flyttstädning av radhus på 117 kvm i Linköping, 16/8
  Bra pris och toppenstädning! Och så hjälpsamma gällande överlämning av nycklar mm. Rekommenderar!!
  Anja Fransson
  Svar
  Tack så jättemycket
 • Flyttstädning av 123 kvm i Åtvidaberg, 13/7
  Två killar var här och städade. De hade mycket dåliga städ grejer med sig. En liten hink och gamla lakan. De använde knappast vatten utan bara någon sprayflaska. När jag besiktades var det inte rent överallt. De visste inte hur man städade bakom element. De hade inte torkat bort flugskit på kontakter och lister. Moppat golven med smutsig mopp så dom var randiga. De gjorde om efter mina instruktioner.
  Margareta Olsson
  Svar
  Jag noterade dina kommentarer och kommer att vidarebefordra dem till människor som kan förbättras. Jag har redan kollat ​​med städteamet att de berättade för mig när du inspekterade städningen, de behöll bara några saker och flyttade all annan städutrustning i sin bil. Därför såg du inte deras andra utrustning, det är inte möjligt att rengöra hela lägenheten med en liten hink och gamla lakan. Dessa poäng var också anledningen till att laget väntade på din inspektion så att de kan korrigera poängen omedelbart och som de gjorde enligt dina instruktioner. Någon gång vet du inte vad du har missat tills en annan person påpekar dig. De lämnade lägenheten när du sa OK till dem. Observera att städteamet består av personer som kan göra misstag. Därför sätter vi alltid vårt städteam i beredskap efter rengöring så att om några poäng saknas kan de fixa dem omedelbart. Berätta för mig, om teamet inte behandlade dig bra eller inte lyssnade på ditt instuktion kommer jag att fråga dem strängt eftersom vi alltid behandlar vår kund mycket bra. Annars är det inte rättvist för dem som tillbringade hela dagen i din lägenhet att städa den till din tillfredsställelse att ge 2 av 5 stjärnor på grund av dessa få poäng. Det kommer inte att motivera dem. Mvh Mujeeb
 • Flyttstädning av lägenhet på 100 kvm i Linköping, 21/6
  Är väldigt nöjd med både resultat och bemötande. Väldigt trevlig personal och snyggt arbete.
  Tilda
  Svar
  Tack så jättemycket
 • Flyttstädning av 65 kvm i Linköping, 9/6
  Enkelt, snabbt, billigt.
  Zabina Liljegren
  Svar
  Tack så jättemycket
 • Flyttstädning av lägenhet på 142 kvm i Norrköping, 31/5
  Väldigt tydlig konversation med städfirman, nästan perfekt städat förutom vita stora fläckar i hallen som jag fick ta bort innan besiktning men det var inget stort problem.
  Carina Beckett
  Svar
  Tack för din vänliga recension. Ber om ursäkt för de missade platserna. mvh Mujeeb