Dryft Sverige AB logo

Dryft Sverige AB

Solna

Presentation

Välkommen till Dryft!

På Dryft hittar du alla hantverkstjänster under ett och samma tak. Vi hjälper dig med alltifrån mindre servicejobb till större renoveringar och totalentreprenader.

Vår vision är att skapa framtidens hantverksbolag - och att vägen dit är genom samarbete mellan människor från olika bakgrunder och erfarenheter. Vi består idag av snickare, målare, plattsättare, elektriker och rörmokare - som stöttas av projektledare, ingenjörer, affärsutvecklare, programmerare, designers, ekonomer och HR-experter för att hjälpa våra duktiga hantverkare att vara superhjältar.

Genom att välja Dryft så får du inte bara en bra kundupplevelse, du kan också vara bekväm i att du valt en entreprenör som tar ansvar för både miljö och människor.

Vill du du anlita oss för hantverkstjänster eller vill du vara med och skapa en positiv förändring av branschen? Oavsett så ser vi fram emot att höra från dig.

Omdömen

4.8
av 13

omdömen

 • Spackla och måla en vägg i Huddinge, inom 3 månader
  Väldigt bra service. De var flexibla med mina behov (husdjur och tider). Rimligt pris och bra resultat
  Anton Holmberg
 • Slipning och målning av trappa i Haninge
  Liselotte Björklund Holegård
 • Målning av en lägenhet i Stockholm, så snart som möjligt
  Fantastiskt hög nivå som började redan vid offerten och höll hela vägen in i mål! Ansvarstagande målare (Tom) som levererade klart över förväntan! Kommer anlita Dryft igen!
  Alexander de Groot
 • Måla ett rum och tapetsera 4 st rum i Upplands Väsby, mellan 19 och 23 oktober
  Bra bemötande och ett riktigt kanonjobb när de skulle tapetsera och måla mina rum på 3 dagar. Lyssnade på mina önskemål och kom med förslag och idéer som gjorde att det blev jättebra.
  Emma
 • Målning och tapetsering av väggar och tak i Tyresö, Inom 3 månader
  Högsta betyg från första kontakt till slutfört arbete. Oförutsedda problem inträffade på vägen som Dryft hanterade professionellt med hög kompetens. Mycket duktiga och trevliga hantverkare. Våra starkaste rekomendationer för detta företag.
  Bobo

Kontakta