DA Sweden AB logo

DA Sweden AB

Ett multiserviceföretag att lita på!

Presentation


Välkommen till DA Sweden AB!

Vi är ett multiservice företag som hjälper både privatpersoner och företag inom:
- Bygg
- Städ & lokalvård
- Flytt & transport
- Trädgårdsarbete
- Snöskottning

Vi utgår alltid från dina önskemål som kund till oss och erbjuder en god kvalité genom professionellt arbete. Med oss kan du vara lugn och fokusera på ditt boende eller kontor. Vi ser till att du som kund blir nöjd med resultatet vi utför och som kund hos oss kan du känna dig trygg. Vi har försäkrad och utbildad personal, utvecklade säkerhetsrutiner och kvalitetsgaranti på våra tjänster. DA Sweden AB har över 15 års erfarenhet av servicebranschen, både inom bygg, städ, flytt och trädgård. Starkt kundfokus, ärlighet mot kunder och medarbetare.

Privatpersoner kan utnyttja RUT-avdraget när du köper tjänster av DA Sweden AB. ROT/RUT-avdraget är en skattereduktion som innebär att du kan få avdrag upp till 50 000 kr per år för bygg och hushållsnära tjänster.

Tveka inte att höra av dig!
Med vänliga hälsningar DA Sweden AB
4.5  (56 omdömen)
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt DA Sweden AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  556901-2809
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.5
av 56

omdömen

 • Riva ett förråd och bygga altan i Botkyrka
  Proffsigt , noggrant utförande samt mycket trevlig personal , kan varmt rekommendera
  Elisabeth Malmkvist
 • Lägga om ett helt sovrumsgolv och slipa ett hallgolv i Aspudden
 • Lägga 40 kvm klickgolv samt sätta nya golvlister i Solna
  Vi anlitade snickare för att lägga klickgolv, ta bort trösklarna samt lista golvsocklar. Det blev snyggt gjort, dom arbetade på bra, var trevliga och i slutändan korrigerade dom fakturan då golvytan var mindre än vi trodde från början. Proffsigt och till bra pris! Vi är supernöjda!
  Kajsa
 • Lägga ca 120 kvm golv i Täby
  Vi är så nöjda med DA Sweden och golvläggningen i vårt blivande showroom. De var punktliga, trevliga och effektiva samt utförde arbetet till vår fulla belåtenhet. Vi skulle inte tveka att vända oss till detta företag igen i framtiden!
  Annika Kragstrman
 • Totalentreprenad till renovering i Stockholm, 4/1/21
  Professionell firma. Snabba och effektiva till ett överkomligt pris. Trevliga och tillmötesgående snickare, blev nästan lite kompis med dem. Dialogen direkt med snickarna underlättades av att jag kunde lite skolspanska eftersom de hade spanska som modersmål. Överlag bra dialog med kontoret och arbetsledare. Hade uppskattat 10 % mer dialog och uppdatering från arbetsledare. Har rekommenderat DA Sweden till vänner.
  Philip

Tidigare jobb

Bygg

Flytt & Transport

Trädgårdsarbeten

Städ