DA Sweden AB logo

DA Sweden AB

Ett multiserviceföretag att lita på!

Presentation


Välkommen till DA Sweden AB!

Vi är ett multiservice företag som hjälper både privatpersoner och företag inom:
- Bygg
- Städ & lokalvård
- Flytt & transport
- Trädgårdsarbete
- Snöskottning

Vi utgår alltid från dina önskemål som kund till oss och erbjuder en god kvalité genom professionellt arbete. Med oss kan du vara lugn och fokusera på ditt boende eller kontor. Vi ser till att du som kund blir nöjd med resultatet vi utför och som kund hos oss kan du känna dig trygg. Vi har försäkrad och utbildad personal, utvecklade säkerhetsrutiner och kvalitetsgaranti på våra tjänster. DA Sweden AB har över 15 års erfarenhet av servicebranschen, både inom bygg, städ, flytt och trädgård. Starkt kundfokus, ärlighet mot kunder och medarbetare.

Privatpersoner kan utnyttja RUT-avdraget när du köper tjänster av DA Sweden AB. ROT/RUT-avdraget är en skattereduktion som innebär att du kan få avdrag upp till 50 000 kr per år för bygg och hushållsnära tjänster.

Tveka inte att höra av dig!
Med vänliga hälsningar DA Sweden AB
4.4  (54 omdömen)
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt DA Sweden AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  556901-2809
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.4
av 54

omdömen

 • Flytt av 70 kvm inom Haninge, 21/9
  Theres Nylander
 • Flytthjälp inom Stockholm inkl. flyttstädning, 27/9
  Fungerade utmärkt från bokning till att allt var klart. Så nöjda, mycket tillmötesgående och vänliga. Rekommenderar starkt.
  Cecilia
 • Flyttstädning av lägenhet på 24 kvm i Stockholm omgående
  Superbra jobbat och bra pris. stort tack för hjälpen!
  Kong
 • Flytthjälp av 50 kvm från Fruängen till Hässelby, 21/8
 • Diverse golvläggning i Solna
  Trevliga killar, om än svårt att kommunicera pga språkbarriär. Man fick kommunicera allt genom lagledaren. Arbetet tog flera dagar längre än först sagt och kommunikationen var dålig. De kom inte på utsagd tid och var oftast klara på kvällen flera timmar efter att de skulle varit klara. Men de var trevliga och bemötliga, när jag ansåg att någon behövde fixas så fixade det i efterhand, trots att arbetet var klart.
  Lucas

Tidigare jobb

Bygg

Flytt & Transport

Trädgårdsarbeten

Städ