DA Sweden AB logo

DA Sweden AB

Ett multiserviceföretag att lita på!

Presentation


Välkommen till DA Sweden AB!

Vi är ett multiservice företag som hjälper både privatpersoner och företag inom:
- Bygg
- Städ & lokalvård
- Flytt & transport
- Trädgårdsarbete
- Snöskottning

Vi utgår alltid från dina önskemål som kund till oss och erbjuder en god kvalité genom professionellt arbete. Med oss kan du vara lugn och fokusera på ditt boende eller kontor. Vi ser till att du som kund blir nöjd med resultatet vi utför och som kund hos oss kan du känna dig trygg. Vi har försäkrad och utbildad personal, utvecklade säkerhetsrutiner och kvalitetsgaranti på våra tjänster. DA Sweden AB har över 15 års erfarenhet av servicebranschen, både inom bygg, städ, flytt och trädgård. Starkt kundfokus, ärlighet mot kunder och medarbetare.

Privatpersoner kan utnyttja RUT-avdraget när du köper tjänster av DA Sweden AB. ROT/RUT-avdraget är en skattereduktion som innebär att du kan få avdrag upp till 50 000 kr per år för bygg och hushållsnära tjänster.

Tveka inte att höra av dig!
Med vänliga hälsningar DA Sweden AB
4.5  (56 omdömen)
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt DA Sweden AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    556901-2809
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.5
av 56

omdömen

  • Ok flytt men sega med svar
    Valde dessa vid flytt och tidsmässigt/prismässigt var vi nöjda. När det gällde att ställa de uppmärkta kartongerna i rätt rum var det värre. Då jag hade pajat ryggen och absolut inte kunde lyfta, så var det inte roligt få allt huller om buller på ett ställe. Då endast en kunde svenska och många bar in så fungerade det inte att jag sa till flera gånger. Kontakten med själva inbokaren var inte heller så bra då jag flera gånger hade frågor som jag, trots påtryckning, inte fick svar på. Skulle rekommendera dom men vill samtidigt att dom skärper sig med kundbemötandet via mail samt ordnar bättre ordning/info mellan varandra när möblerna leveras.
    Marie Straume

Tidigare jobb

Bygg

Flytt & Transport

Trädgårdsarbeten

Städ