DA Sweden AB logo

DA Sweden AB

Ett multiserviceföretag att lita på!

Presentation


Välkommen till DA Sweden AB!

Vi är ett multiservice företag som hjälper både privatpersoner och företag inom:
- Bygg
- Städ & lokalvård
- Flytt & transport
- Trädgårdsarbete
- Snöskottning

Vi utgår alltid från dina önskemål som kund till oss och erbjuder en god kvalité genom professionellt arbete. Med oss kan du vara lugn och fokusera på ditt boende eller kontor. Vi ser till att du som kund blir nöjd med resultatet vi utför och som kund hos oss kan du känna dig trygg. Vi har försäkrad och utbildad personal, utvecklade säkerhetsrutiner och kvalitetsgaranti på våra tjänster. DA Sweden AB har över 15 års erfarenhet av servicebranschen, både inom bygg, städ, flytt och trädgård. Starkt kundfokus, ärlighet mot kunder och medarbetare.

Privatpersoner kan utnyttja RUT-avdraget när du köper tjänster av DA Sweden AB. ROT/RUT-avdraget är en skattereduktion som innebär att du kan få avdrag upp till 50 000 kr per år för bygg och hushållsnära tjänster.

Tveka inte att höra av dig!
Med vänliga hälsningar DA Sweden AB
4.5  (56 omdömen)
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt DA Sweden AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  556901-2809
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.5
av 56

omdömen

 • Flytthjälp från Sundbyberg till Vasastan, 30/7
  Jättebra och proffsiga flyttmän.
  Nina
 • Mycket fin hjälp
  2017-06-02 Mycket fin hjälp
  Mycket hjälpsamma, de killar som kom arbetade systematiskt, kan varmt rekommendera detta företag.
  Marie Zernig
 • En klass för sig!
  2017-03-14 En klass för sig!
  DA Sweden AB, Är ett högst proffesionellt företag. Företaget hjälpte till med flytt av bohag. Dom kom lite tidigare än avtalat för att ha marginal. De utförde sitt arbete snabbt och väldigt systematiskt, vilket gjorde att de blev färdiga nästan två timmar före den bokade tidens slut. Jag kommer garanterat använda företaget igen!
  Alexander Skoghag
 • Strålande!
  2017-03-14 Strålande!
  DA Sweden hjälpte oss med transport, tömning och städning av två lägenheter i samband med min mors bortgång - och de gjorde ett strålande jobb! Snabbt, effektivt och noggrant, trevlig personal som kom exakt på utsatt tid och var aktsamma om möbler mm. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera dem!
  Sophia Hansson
 • Bästa tänkbara flytthjälp!
  Jag är så otroligt nöjd med flytthjälpen från Da Sweden. Allt gick snabbt och smidigt, flyttkillarna var jättetrevliga och sluträkningen blev ungefär en tredjedel av vad de andra flyttfirmorna skulle ha debiterat oss. Bravo, DA SWEDEN!!! Ni är bäst, och jag kommer att rekommendera er för alla!
  Helene Andrae

Tidigare jobb

Bygg

Flytt & Transport

Trädgårdsarbeten

Städ