Cronestad Bygg AB logo

Cronestad Bygg AB

- Vi strävar alltid efter ett 100% resultat.

Presentation

Välkommen till oss!Roligt att du har hittat hit. Förhoppningsviss hittar du det du söker här.Vi är ett företag med hög ambition och att du får den hjälp du behöver när du behöver det. Vi har service i fokus! Detta leder också till en hög flexibilitet och snabba beslut, vilket uppskattas av våra kunder. Om du är nöjd, så är vi också nöjda. Det är vår ledstjärna.Vi hjälper er med både små och stora projekt. Tveka inta att kontakta oss. Ofta finns det bra och kostnadseffektiva lösningar nära till hands.

Vi jobbar med att vara tydliga, ha hög kvalitet i allt vi gör och ge bra service.

För oss är det viktigt att hålla tidsplanen som vi gemensant tar fram. Vi kommer mer än gärna ut till er och tittar på projektet som ni önskar hjälp med.

- Om det är något som vi inte kan har vi säkert kontakt med någon som kan. Vi har ett etablerat samarbete med flera olika aktörer. Vi har arbetat många år tillsammans i olika projekt och finner alltid lösningar på problem. Vi vill erbjuda en total service vilket för oss betyder att du som kund endast skall behöva ringa till oss, så löser vi resten åt er. Om ni vill att vi endast skall ta hand om en del av ett projekt så gör vi det också. Du bestämmer vad du vill att vi skall göra. För oss är kunden, alltså du i fokus.

--

OBS: mer info m.m finns på hemsidan (klicka er vidare via länken nedan!)

5  (4 omdömen)
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Cronestad Bygg AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    559022-5578
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

5
av 4

omdömen