C-E Allservice Kommanditbolag logo

C-E Allservice Kommanditbolag

C-E Allservice KB Arbetar med att göra vardagen lättare för alla kunder...

Presentation

Vi har många år erfarenhet inom allt sort städning, trädgårds arbete och inom ombyggnationer. Vi vet att alla våra kunder är väldig nöjda. Vi är engagerade, omtänksamma, positiva, ansvariga, trevliga, glada, respektfulla och det viktigaste av allt är att våra kunder känna sig trygga med oss. Vi bidrar med ett gott arbetsklimat.
Vi ser till att du får flexibla, skräddarsydda lösningar som fungerar väl för varandra, men vi har alltid dig i fokus. Vi ser till att du får den typ av arbete som du behöver. Vi arbetar med personal med många år erfarenhet . Hos oss får du självklart en nöjd kundgaranti, Om ni inte är nöjda kan ni alltid ringa, så kommer vi tillbaka. Vi jobbar även ständigt på att förbättra oss. Vi har som mål att hålla en hög kvalitet, hög service och att både du som kund ska känna dig väldigt nöjd med vårt arbete och att vi ska känna oss stolta över det vi gör. C- E Allservice kb vill erbjuda ett bra och trygg tjänst.
4.5  (32 omdömen)
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt C-E Allservice Kommanditbolag. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    969779-5749
Tyvärr saknar vi aktuell ekonomisk information om bolaget.

Omdömen

4.5
av 32

omdömen