Bygg & Måleri

Bygg & Måleri

Göteborg

Presentation

Välkommen till Bygg-målerietUTFÖRT BLAND ANNAT


SKARPNING AV HUS

FASADTVÄTT-MÅLNING

TAK TVÄTT -MÅLNING

STENTVÄTT

ALTAN

FASAD ARBETE-SNICKERI

TAKBYTE

MURARBETE

ALLT INOM SNICKERI & MÅLERI

Vi erbjuder alltid ett kostnadsfritt hembesök och vi anser att kunden ska vara trygg med att lägga sitt projekt i våra händer. Därför levererar vi alltid med ett fastpris. På så sätt blir det inga oväntade utgifter.
3.6  (14 omdömen)
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Bygg & Måleri. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  681111-****
För enskilda firmor saknas publik ekonomisk information.

Omdömen

3.6
av 14

omdömen

 • Arbetet utfördes snabbt och med ett mycket gott resultat. Trevligt bemötande och rimligt pris. Kan rekommenderas.
  Sofia
 • Till min stora sorg och skam så anlitade jag Bygg & Måleri i tron om att de kunde göra ett bra jobb. Till att börja med så ville de inte lämna en elektronisk offert utan tjatade tills vi skrev ett avtal förhand. Där efter frågade entreprenören vad han skulle göra med massorna? Varpå jag svarade att de skulle forslas bort. Då tyckte han att marken var lite ojämn så han undrade om de kunde använda lite jord till att jämna till tomten för att spara lite pengar i bortforslingen och det sade jag att det var okej. Då dumpade de all jord med knytnävestora stenar över halva tomten, på vissa ställen är det 25cm högt, ut i kanterna av tomten är det ingenting. Rören ifrån stuprören, dagvattnet, är sammankopplat med dräneringsrören, de ligger inte i ett separat rör. Det är rent byggfusk. Platonmattan är inte fastsatt i fasaden, inte med någon list eller inte ens ordentligt sträckt och fastspikad. De grävde upp större stenar och de bara har låtit ligga på gräsmattan. Det ligger rester kvar av det gamla dagvattenröret utspritt över hela tomten, de har även lämnat tomburkar och skräp utspritt, så hela tomten ser ut som en krigshärjad soptipp. Jag betalade extra för att de skulle lägga en ny vattenledning in till huset, den grävde de ner ca 30cm och lindade in i guldfiberisolering, så de kommer aldrig kunna användas, bortkastade pengar. Vi kom överens om att det skulle del betalas och slutbetalningen skulle ske när jobbet var klart. Men i samma stund som gubbarna dök upp och började göra jobbet ringde Duval och började tjata om att jag var tvungen att betala. Jag gjorde en delbetalning, men han fortsatte att ringa och tjata om mera pengar varje dag. Parkeringen de grävde skulle de göra slänter upp mot gräsmattan, det har de inte gjort, det är inte ens grävt rakt. Jag fick åka och hyra en padda för det kunde det inte ordna själva, vilket jag skulle få ersättning för, men det kan jag nog bara glömma. De paddade ner 1cm makadam i jorden, ingen markduk. Sedan så öste de på makadam utan att padda mer, så det sjunker när man går på ytan. Det var tydligen allt som ingick för 50kkr. Nu har jag anlitat en riktig firma som kommer och åtgärdar och gör jobbet riktigt. Så min rekommendation till alla är att aldrig anlita detta företag, då de inte vet vad de håller på med utan är bara ute efter att lura folk på pengar. Det var mitt livs dyraste lärdom.
  Jan-Olof Stolt
 • Slarvigt utfört måleri arbete. Färg som efter många veckor fortfarande inte har torkat pga tjockt lager. Går ej att få tag på ansvarig person när vi vill få jobbet åtgärdat. Svarar inte på varken mejl eller mobil. Vi kan verkligen inte rekommendera detta företag.
  Lars
 • Hittade färgburkarna dumpade i skogen ca 150 meter från huset. Det visade sig att de målat med en helt annat färgmärke och kvalitet än den som avtalats. Ca 2 tredjedelar av priset. Inget man som konsument skall upptäcka veckor efter avslutat arbete, eller någonsin för den delen. I övrigt ok hantverkare, men helt oacceptabelt beteende i min bok.
  Björn Kype
 • Bygg o Måleri Var mycket skickliga, snabba och tillmötesgående, och gjorde ett fint arbete med att måla vårt hus, så vi är mkt nöjda.
  Elisabeth Sjödin Matl
  Svar
  Tack för ett trevlig samarbete mvh Duval