Bättre Städservice AB logo

Bättre Städservice AB

Bättre helt enkelt

Presentation

Bättre städservice AB har som målsättning att sätta dig som kund i fokus vilket innebär hög flexibilitet vad gäller önskemål. Att kunna få hjälp med städ anser vi vara en självklarhet för alla, därför erbjuder vi även låga priser. När du väljer oss på Bättre städservice garanterar vi dig en trygg service av erfaren personal.

Vi utför 3 typer av privatstäd (flyttstäd, hemstäd & fönsterputs) och 6 typer av företagsstäd (trappstäd, gymstäd, butikstäd, kontorstäd, skolstäd & byggstäd)
4.8  (16 omdömen)
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Bättre Städservice AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  559277-3542
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.8
av 16

omdömen

 • Flyttstädning av lägenhet på 57 kvm i Stockholm
  Kom på utsatt tid. Jobbade snabbt och effektivt. Städningen var fantastisk utförd. En balkong med kraftigt algtillväxt blev som ny! Trevligt och proffsigt bemötande. Bra pris. Skulle inte tveka en sekund att anlita dem igen...
  Anders Jansson
 • Flyttstädning av lägenhet på 50 kvm i Botkyrka, 23/4
  Mycket god och snabb kommunikation, proffsigt bemötande!
  Marcela
 • Flyttstädning av lägenhet på 48 kvm i Solna
  Tillgängliga och effektiva, blev supernöjd med resultatet. Ringde och ställde frågor under deras städning, tex om saker skulle slängas eller behållas.
  Dennis
 • Flyttstädning av radhus på 50 kvm i Upplands Väsby, 31/3
  Kom in i huset och ser fläckar kvar på hall- och vardagsrumsgolvet. Överskåp i badrummet och lister runt entrédörren var fortfarande dammiga. Kundservice och bemötande var trevligt. Diana på telefon och Bashar var trevlig.
  Lina Söderlind
  Svar
  Tråkigt att höra att du inte blev helt nöjd med städningen. Det är mänskligt att missa, därför erbjuder vi alltid 7 dagars nöjd-kund garanti som du kunde utnyttjat! Vi uppskattar kritiken och gör vårt yttersta för att alltid bli bättre. Tack Lina och ha det bäst!
 • Flyttstädning av lägenhet på 40 kvm i Norrtälje, 30/1
  Fantastiskt bra städat! Trevliga killar! Kunde inte fått det bättre städat! Rekommenderar till 100%
  Anna Larsson