Barakat Bygg El & VVS AB logo

Barakat Bygg El & VVS AB

DIN PROFESSIONELLA BYGGFIRMA FÖR DINA RENOVERINGAR

Presentation

Vi är verksamma från Nynäshamn och upp till Uppsala. Barakat bygg är ett professionellt byggföretag, vi inriktar oss på att leverera de bästa lösningarna till våra kunder. Vi tar oss an badrumsrenoveringar, köksrenoveringar samt totalentreprenad. Alla våra hantverkare är självklart certifierade inom el och våtrum som uppfyller alla de senaste kraven. Vår arbetsledare sätter tillsammans med er ett schema och mål för era projekt, vår ambition är att alltid överträffa era förväntningar.
Vi jobbar efter en detaljerad offert/avtal med:
- alla kostnader specificerade
- med ett fast pris,
- fast leveranstid och vi lämnar alltid 5 årsgaranti på utfört arbete.
-samarbete med Konradssons kakel med fri leverans av material.

Innan byggstart får du som kund planlösningar och 3D ritningar till våra kök och badrumsrenoveringar där du som kund kan få se ett färdigt resultat innan renoveringen.

Kontakta gärna våra kunder angående våra renoveringar.
Andreas Öhrbom Tel: 070/0509727
Tomas Hanna Tel: 070/4851434
Girard De Leye Tel: 070/5588912
Niklas Blomgren Mailadress: nikblom@aol.com

Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert:
Dan Bergholtz, 0706 03 60 02
info@barakatbygg.se
4.2  (12 omdömen)
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Barakat Bygg El & VVS AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  556841-2851
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.2
av 12

omdömen

 • Renovering 3 kvm badrum i Kallhäll
  Enkla och proffsiga att ha och göra med (både arbetsledare och hantverkare på plast), höll tidsplan, prisvärda och mycket snyggt slutresultat och genomgående finish.
  Daniella
  Svar
  Tack så mycket. Bara höra av er om ni vill ha hjälp med något annat i framtiden.
 • Installtion av tvättmaskin i badrum i Stockholm
  Väldigt smidiga att ha att göra med, snabb leverans av arbetet. Väldigt flexibla och jag upplevde att de var måna om att jag skulle bli nöjd. Kan absolut tänka mig att anlita dom för framtida jobb.
  Stefan Jechanowski
  Svar
  Tack så mycket för de orden. Bara att höra av dig igen.
 • Renovering av två badrum på 9 kvm i Stockholm
  utmärkt jobb, skickliga byggare
  Darjan
  Svar
  Tack så mycket. Bara att höra av dig om du vill ha hjälp med något annat. Mvh Dan
 • Köksrenovering i Norrtälje
  Trevligt gäng som gjorde ett bra jobb. Dock tog det längre tid innan de startade upp. Snickerijobben och kakelsättning var de duktiga på. Däremot var målningen sämre och de lämnade mycket färgfläckar på golven som vi fick ta hand om.
  Johan Dahlström
 • Renovering av källare med badrum i Stockholm
  Vi anlitade Barakat Bygg för omläggning golv i källare + renovering av badrum. Tre olika personer var inblandade från Barakat Bygg. Dels Dan som vi förde dialog kring offerten med, Bogdan som var arbetsledare och Tavaj som är hantverkare. Det blev väldigt rörigt för Bogdan som ändå någonstans är ansvarig dök sällan upp och var väldigt svår att föra en dialog med. När han inte gjorde sig förstådd så upprepade han sig men höjde rösten istället. Tavaj pratade varken svenska eller engelska så det var svårt att föra någon dialog med honom. Alltså kunde vi inte prata med hantverkaren och heller inte hans arbetsledare då denne var väldigt svår att ha att göra med. Det ska absolut sägas att Tavaj gjorde ett jättefint jobb i badrummet och med golvet. Han är en duktig plattsättare och var väldigt trevlig. Vi är nöjda med resultatet av renoveringen (förutom eldragningen men det var nog ingen elektriker som har gjort det jobbet…) men det tog extremt mycket energi från oss att gå i mål med detta då det skar sig rejält mellan Bogdan och oss. Vi skulle anlita Tavaj som hantverkare igen men inte under ledning av Bogdan.
  Sofia Nilsson
  Svar
  Tack för omdömet och att ni var nöjda med resultatet. Vi får bättra oss med det övriga, och hoppas att alla parter blir nöjda med allt. När det blir ändringar och tillkommande arbeten som ska kosta mindre(eller gratis) så vill inte många hantverkare jobb. Vi arbetar alltid för att kunden ska vara nöjd med slutresultatet.

Tidigare jobb

Tvättstugerenovering

Badrumsrenovering