Babymå AB logo

Babymå AB

Bandhagen

Presentation

BABYMÅ
har funnits sedan 2010, vi arbetar med små som stora projekt.

Vi gör allt för att du som kund ska få den service du kräver med hög kvalitet till ett rimligt pris. Vi arbetar enbart med godkända kvalitetsprodukter och lämnar självklart garantier på utfört arbete. Företaget har behörighet för tätskiktsarbeten i våtrum som utfärdas av byggkeramikrådet i Stockholm. För alla projekt lämnas kvalitetsdokument det är viktigt att ha dessa dokument om det mot förmodan skulle inträffa någon skada. Vårt mål är att jobbet ska bli så snyggt och funktionsmässigt som möjligt. Vi tar bara på oss så många uppdrag som vi klarar av.
Kvalité är viktigt: vårt mål är att utföra renoveringar av högsta kvalitet, en renovering ska gå så fort som möjligt utan att resultatet förstås försämras.
I samband med varje renovering träffas arbetsledare och beställare och har en noggrann genomgång av vad som skall göras.
Vi försöker alltid att vara trevliga och tillmötesgående och frågar hellre en gång för mycket än en gång för lite, då vi vet att kommunikation är mycket viktigt.
Vi är väldigt fokuserade och ambitiösa och är beredda att jobba hårt för att uppfylla våra kunders samt våra egna mål.
4.8  (21 omdömen)
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Babymå AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  559034-7117
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.8
av 21

omdömen

 • Jag fick ett väldigt bra intryck samt goda referenser vilket gjorde att jag bestämde mig för att ingå avtal med Mel och hans företag. Att de snabbt kunde komma igång med mitt projekt var såklart ett extra plus. Det som för mig speglar detta företag är dess punktlighet, noggrannhet, lyhördhet och dess fina bemötande. Jag kan det varmaste rekommendera Babymå AB för målning av husfasad.
  Anna-Lena Vesterlund
 • Jobbet omfattade byte av träfasad, byte av fönster, målning samt några ytterligare arbeten bl a ett mindre murningsarbete. Hantverkarna gjorde ett noggrant arbete och var trevliga att ha att göra med. Vissa enskilda detaljer kunde ha gjorts bättre, men på det hela taget är jag mycket nöjd med slutresultatet.
  Christer
 • Babymå AB målade fasad och bytte hängrännor. De var noggranna och lätta att kommunicera med. De var även proaktiva och kom med förslag på lösningar som vi själva inte tänkt på. Rekommenderas verkligen!
  Fredrik
 • Prestigelöst bemötande. Angelägen om att det ska bli rätt, snyggt och med kvalitet. Lyssnar på kunden, beredd att göra det extra som behövs för att kunden ska bli nöjd. Vänlighet och omsorg om kund såväl som material! Jag lät renovera kök och badrum i en liten och trång lägenhet. Det krävde flexibilitet och tålamod av hantverkarna då ytan att arbeta med material och utrustning på var för liten. De gjorde ett bra jobb och var hela tiden mycket samarbetsvilliga. Rekommenderas!!!
  Miriam Kronberg

Tidigare jobb

Badrumsrenoveringar